Україна обміняла Віктора Медведчука: як Оксана Марченко відреагувала на возз’єднання з чоловіком

Віктор Медведчук і Оксана Марченко стали одними з найбільш одіозних персон українського політичного та естрадного життя. Пару розлучили обставини, але нещодавно стало відомо, що вони отримали шанс знову бути разом. Як відреагувала ведуча на такий поворот долі?

Оксана Марченко. Колись ця ведуча була справжньою улюбленицею українців та зіркою телепередач. Знаменитість ви можете пам’ятати за такими проєктами, як “Україна має талант” та “Х-фактор”. Проте, втриматися на піку популярності і зберегти прихильників їй не вдалося.

Дружина неоднозначного політика, Віктора Медведчука, останні роки вирішила присвятити себе справам обранця. Вона активно підтримувала його діяльність і навіть під час війни обрала російську сторону та можновладців країни-агресора, за яких так жваво заступався її коханий.

Як зараз виглядає і чим займається дочка Оксани Марченко
Україна обміняла Віктора Медведчука: як Оксана Марченко відреагувала

Відомо, що ще до бойових дій колишня зірка телеканалу СТБ виїхала з України у Білорусь. А ось обранцю Марченко так не пощастило: його затримали українські сили та почали допитувати. Оксана ж активно стала знімати відеозвернення до лідерів держав, дала прес-конференцію у москві. Все заради того, щоб милого звільнили та відправили до неї в еміграцію.

Проте, дива не сталося, а колишня ведуча зібрала мільйони дизлайків у мережі та ще й була висміяна через недоречний образ і чудернацьку пластику.

Україна обміняла Віктора Медведчука: як Оксана Марченко відреагувала

І все ж таки доля дала цій парі шанс возз’єднатися. Віктора Медведчука обміняли на всіх захисників “Азовсталі”. Щасливі хлопці та дівчата нарешті повернулися з полону, а ось екс-депутат попрямував до росії.

Як відреагувала Оксана Марченко на звільнення чоловіка?

Відомо, що на початку війни зірка обмежила доступ у соціальні мережі для українців. Також свої сторінки вона вирішила зробити закритими та нові запити у друзі не приймала.

Якщо на ув’язнення обранця вона відреагувала буремно, шукала виходи на високопосадовців, то нині поводиться вельми непомітно від усіх. Мережею на фоні мовчання знаменитості стали ширитися чутки про те, що начебто там, в еміграції вона вже вирішила знайти нового обранця.

Україна обміняла Віктора Медведчука: як Оксана Марченко відреагувала

Нагадаємо, що в Оксани Марченко та Віктора Медведчука є спільна дочка. А ще подружжя змогло породичатися з російським президентом, який став для них кумом.

Схожі статті