Наталія Сумська розповіла про свою дочку, яка у 38 стала відлюдницею і сидить на шиї матері: “Вона просто живе”

Фантастична акторка Наталія Сумська не часто наважується говорити про особисте. Проте, хіба можна все приховати від прихильників? Дізнайтеся, що трапилося з єдиною дочкою зірки, яка полишила кар'єру.

Наталія Сумська завжди притягувала погляди захоплених прихильників. Особистість знаменитості цікава не лише творчим здобутком, а й своєю життєвою історією. Відомо, що у житті акторки є власна драма.

Її старша дочка Дарина, розумниця та красуня, яка подавала небувалі надії на сценічну кар’єру, враз стала затворницею для всіх. Перспективна зірка взагалі зникла з медійного простору.

Як виглядала Ольга Сумська у день свого весілля
Наталія Сумська розповіла про свою дочку

Сама ж пані Наталія дуже стримано розповідає про долю своєї дитини. Відомо, що Мамай-Сумської є дочка та був чоловік. Проте, лиха доля торкнулася обранця молодої жінки. Річ у тім, що вона рано овдовіла і саме це призвело до такого стану. Ані робота у кіно, ані виховання власної спадкоємиці не змогли привести її назад до життя.

Наталія Сумська з донькою (праворуч)
Наталія Сумська розповіла про свою дочку

Втім, її мама сміливо взялася за долю дочки. Відомо, що акторка утримує Дарину, яка нині поки не працює. Розповідає зірка про це без особливої радості, натякаючи, що приймає свою долю повністю.

“Вона просто живе”, — саме так говорить про рідню артистка.

Проте, не все так драматично у житті Наталії Сумської. Господь подарував їй з Анатолієм Хостікоєвим сина В’ячеслава, який став справжньою відрадою для батьків. Він, як і вони, як і власне, сестра, пішов стопами своєї акторської династії. Роль у комедії “Скажене весілля” принесла йому найбільшу популярність, але хлопець лишився вірним своєму рідному театру. Багато працює молодий чоловік з мамою і татом.

Нагадаємо, що акторка втратила зв’язок зі своєю молодшою сестрою Ольгою. Родички стали по-різному ставитися до питання співпраці з російським ринком кінематографу. Навіть смерть мами, Ганни Опанасенко-Сумської, не змогла хоч на короткий час об’єднати сімейство. Досі жодна зі знаменитостей воліє не підіймати теми свого грандіозного скандалу.

Схожі статті