“Не лише четверту, але і п’яту”: багатодітний Григорій Решетнік зізнався, що планує з дружиною усиновити дітей

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік вперше разом з дружиною дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому поділився планами на усиновлення дитини.

За короткий проміжок часу знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік встиг стати багатодітним батьком. У зірки народилися сини Іван, Дмитро та Олександр. Коли розпочалася повномасштабна війна в Україні зірка разом зі своєю дружиною та спадкоємцями рушив на захід України, де перебував впродовж декількох місяців.

Неодноразово телеведучий розповідав, що дуже хотів повернутися, але родина його не відпускала, так як боялася за голову сім’ї.

Григорій Решетнік зізнався, що планує з дружиною усиновити дітей

І хоча Григорій та Христина виховують аж трьох маленьких дітей, які потребують постійного нагляду та турботи, зірки ніколи не говорили про те, що готові зупинитися.

Квартира Григорія Решетніка
Григорій Решетнік зізнався, що планує з дружиною усиновити дітей

Ба більше, нещодавно зіркове подружжя дало ексклюзивне інтерв’ю для шоу “Життя відомих людей”, в якому прокоментувало свої плани на усиновлення.

“Я кажу: ти готовий взяти четверту дитинку, якщо вона по була всиновлена. От я хотіла б дуже!”, – розповіла про свою розмову з чоловіком Христина.

Григорій не тільки підтримує свою дружину, але й готовий перевиконати план по усиновленню.

“Можливо не лише четверту, але і п’яту. У нас хлопці хочуть, у них своє замовлення: хлопчик, дівчинка, дівчинка, троє дівчаток. Ми вважаємо, що під час війни, обов’язок кожної родини — думати про всиновлення. Душа розривається, хочеться всім допомогти. Але всиновлення це дуже відповідальна річ”, – додав Григорій.

Варто відмітити, що з синами пара поки що не розмовляла на предмет того, що в їхню родину можуть прийти діти з прихистку. На даний діалог подружжя не наважується тому, що війна не закінчилася, а отже і дітей усиновити не можна. Але все попереду, і Григорій з Христиною планують повернутися до цього питання.

Схожі статті