Тіна Кароль вперше за довгий час заговорила про те, чому її серце досі вільне: “Самотність ніколи не зникне”

Тіна Кароль найпопулярніша українська співачка, яка вже багато років не підпускає до себе жодного чоловіка, але завжди приховувала свої почуття, а нещодавно вирішила стати відвертіше і розповіла, як на неї впливає життя на самоті.

Кароль ніколи не давала відвертих інтерв’ю та завжди замовчувала свої почуття, вона тримала образ сильної жінки, яка ніколи нікому не жаліється і плаче лише вдома. Молода жінка пережила велику втрату. У 2013 році вона втратила чоловіка, який був хворий на рак. І після цієї трагедії не можна сказати, що Тіна закрилась від усього світу, ні. Вона направила всі свої страждання у творчість, де знаходила спокій та натхнення.

Кароль з тих творців, які пишуть тільки тоді, коли страждають. Тому всі пісні артистки мають дуже глибокий сенс та пронизливі тексти. Попри те, що у співачки завжди купа залицяльників, серце своє вона досі так і не змогла відкрити для когось. Хоча й було багато чуток про чергові романи поп-діви.

Т
Тіна Кароль вперше заговорила про свою самотність

В якомусь давньому інтерв’ю у Тіни запитали:

Кому ви можете подзвонити, коли почуваєтесь погано? відповідь артистки була вичерпною – собі”

Тож, з цих слів можна зробити сміливе припущення, що артистка закривається не тільки від чоловіків, а взагалі від усіх людей у світі. Натомість ніхто і ніколи не бачив сльози Кароль, але на днях у своєму телеграм-каналі жінка вирішила розповісти про свою самотність і про те, як вона на неї впливає

“Самотність ніколи не зникне. Вона як кислота роз’їдає твоє серце, твій мозок, і те місце де там живе душа. Самотність – це твоя тінь свідомості. Але важливо розуміти одне: якщо ти піддаєшся своєму болю, тебе спустошує і руйнує зсередини, ти зникаєш як особистість. Тож вихід один – робити цю самотність інструментом і головним ключем до творчості” – зауважила Тіна.

Т
Тіна Кароль вперше заговорила про самотність

Насправді така відвертість дуже дивує, адже від Тіни такий прорив є неочікуваним вчинком. Але ж всі ми інколи змінюємо правила свого життя. Можливо й Кароль вирішила позбутися від того, що стискає душу, завдяки відвертості.

Схожі статті