Зірка “Скаженого весілля” Назар Задніпровський зустрів 47-річчя і показав дитяче фото: Горбунов привітав друга

Український актор театру, кіно та дубляжу Назар Задніпровський вчора відсвяткував свій день народження та отримав привітання від колег, в тому числі й від друга Юрія Горбунова.

Назар народився в родині спадкових акторів і продовжив цю справу у четвертому поколінні. З самого дитинства на нього робили високу ставку на акторському поприщі, тому з ним займалися батьки й дідусь з бабусею та розвивали у хлопчику велику тягу та любов до театру і кіно. І варто сказати, їх старання були не марними, адже зараз ми бачимо професіоналізм Задніпровського у багатьох українських серіалах та фільмах.

Назар Задніпровський відсвяткував свій день народження
Назар Задніпровський відсвяткував свій день народження

Спочатку Назар грав у театрі імені Івана Франка, який заснували прадід та прабабця актора Семен Ткаченко та Катерина Рей-Ткаченко. Дідусь, бабуся та батьки Лесь Задніпровський і Зоя Сивач також грали у цьому театрі та у кіно, тож не дивно, що саме цей театр обрав Назар для старту.

А ось у кіно чоловік потрапив 1994 році й першою картиною стала “Дорога на січ” потім у 1997 році отримав роль у фільмі “Пристрасть” і аж до 2005 в актора був творчий застій, але потім він почав грати у відомих серіалах на кшталт “Леся + Рома”, “Останній із Магікян”, “Останній Москаль”, “Скажене весілля”, “Будиночок на щастя” та інші.

Назар Задніпровський приймає вітання з днем народження
Назар Задніпровський приймає вітання з днем народження

Тож, Назара знає багато відомих людей і одним з таких є Юрій Горбунов. У реальному житті чоловіки мають досить гарні стосунки та називають себе друзями. Та Юра одним з перших привітав товариша з днем народження у сторіс instagram. Також до публічних привітань приєдналась колега Віталіна Біблів.

Назар Задніпровський відсвяткував день народження
Назар Задніпровський відсвяткував день народження

А сам Назар пригадав який він був у дитинстві та показав фотокартку з батьками та написав “Мені вже 47”. Але як актор святкував своє свято, не став розповідати, певно через ситуацію в країні.

Схожі статті