Зірка “Орла і решки” Леся Нікітюк погостювала вдома та показала, звідки у неї відчуття стилю: лукофзедей

Днями ведучу Лесю Нікітюк можна було побачити на вулицях рідного міста Хмельницького. Вона часто навідується на малу Батьківщину, але наразі у неї був вагомий привід — родинні посиденьки, де її мама сяяла у стильному вбранні.

Популярна ведуча та блондинка, проти якої ніхто не проти, Леся Нікітюк, народилась у Хмельницькому 35 років тому. Глядачі пам’ятають її як “Галю з маршрутки”, яка виграла у 2011 році заповітні 10000 гривень на передачі “Розсміши коміка”. Але найбільшу популярність Нікітюк здобула, коли стала ведучою тревел-шоу “Орел і решка”, об’їхавши майже всю земну кулю.

А от декілька днів тому доля закинула Лесю Нікітюк на рідну Хмельниччину. Зірка була надзвичайно рада побувати у місті свого дитинства. Найбільше задоволення їй подарувало те, що вона нарешті змогла побачитись із родиною. Телеведуча нечасто ділиться сімейним контентом, та в цьому випадку зробила виключення. У своїх Інстаґрам-сторіз виклала, як її зустріли вдома: багатий стіл із різними ласощами, що ніяк не зашкодять ідеальній фігурі білявки, гості з приводу приїзду.

Стильна мама Лесі Нікітюк
Стильна мама Лесі Нікітюк

Радісна Катерина Нікітюк, ненька зірки, відкрила двері у святковому вбранні — стильній смугастій футболці, де розсипом стразів сяяла назва одного з відомих світових брендів. Леся не могла не відмітити сміливий образ мами Кет, як вона лагідно називає Катерину Павлівну. Одразу сфотографувала та виклала в сторіз у своєму акаунті в Інстаґрам та додала хештег “лукофзедей”.

Фото з Інстаґрам-сторіз Лесі Нікітюк

Одразу зрозуміло, звідки у леді Ле таке відчуття стилю. Не тільки чарівна зовнішність та почуття гумору дісталось донці від Катерини Павлівни, але й потяг до прекрасного. У свою чергу Леся Нікітюк презентувала мамі набір косметики, щоб та залишалась такою ж свіжою і молодою якнайдовше.

Нагадаємо, Леся Нікітюк 19 жовтня відзначила свій 35-й день народження.

Схожі статті