Битва епох: епатажна Оля Полякова скопіювала тезку Ольгу Сумську — чия Роксолана краща?

Не так давно Оля Полякова анонсувала свою участь в одному із популярних телевізійних шоу в Грузії. А днями шанувальники захоплено дивились її виступ у "Танцях з зірками", де епатажна білявка повторила образ видатної Ольги Сумської.

Відома співачка та Королева Ночі, Оля Полякова ще не встигла оговтатися від участі в українських “Танцях з зірками”, як вже поїхала закордон заради того, щоб взяти участь у Грузії в аналогічній версії шоу. Зірка разом із партнером, Максимом Єжовим, дебютували на грузинських “Танцях” на початку жовтня.

В ефірі третього випуску телепроєкту, присвяченому темі кіно, пара постала перед глядачами в образах із культового серіалу “Величне Століття”. Зірки станцювали пристрасне поєднання танго та пасадоблю під пісню Джамали “1944”, яка свого часу принесла їй перемогу на “Євробаченні”. Максим Єжов спробував себе в якості турецького султана, а Оля Полякова на декілька хвилин перетворилася на царствену Роксолану.

Полякова перетворилась на Володарку імперії

Однак, це не перша жінка в історії кіно родом з України, яка виконувала роль Роксолани. Ще у далекому 1997 році наложницю султана Сулеймана Великого зіграла Заслужена артистка — сама Ольга Сумська.

В екранізації однойменої повісті Осипа Назарука глядачі спостерігали, як актриса перетворилася із невільниці Насті на справжню Володарку імперії. Акторка філігранно відтворила образ повелительки, ставши бажаною для багатьох чоловіків та кумиром жінок. Усе в Роксолані юної Сумської було бездоганно: костюми, макіяж, зачіски, що відповідали духу епохи.

Роксолана Ольги Сумської

Полякова ж певною мірою надихнулась саме вітчизняною кіношною Гасекі Гюрем Султан. Біляве волосся, білосніжна драпірована сукня “в підлогу”, безліч золотих прикрас у національному стилі перегукуються з образом, який відомий шанувальникам завдяки її тезці, Ользі Сумській.

Роксолана Олі Полякової

Поляковій з партнером завдяки хореографічному таланту та яскравому інсценуванню вдалося отримати від журі один із максимальних балів, тому варто чекати нових випусків з участю зірки.

Нагадаємо, що в 2017 році партнером Олі Полякової по “Танцях з зірками” був Степан Місюрка.

Схожі статті