Сергій Бабкін поділився фото з дружиною: зворушливо і мило

41-річний Сергій і 35-річна Сніжана разом вже 12 років, але це не заважає їм проявляти ніжні почуття один до одного.

Український співак Сергій Бабкін поділився з шанувальниками зворушливим знімком, зробленим на світанку. На фото, розміщеному в Instagram, зірка позує з своєю коханою половинкою, акторкою і танцівницею Сніжаною Бабкіною. Дружина на світлині ніжно цілує Сергія у щоку.

Фотографія зроблена в Кам’янці-Подільському на фоні зелені і будинків. Зіркова пара позує в звичайному одязі: Сніжана в спідниці міді, теплому світлому кардигані і грубих черевиках, а Сергій – в кедах, синіх джинсах і коричневому капелюсі.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCFd_pVFgzCk%2F&is_from_rle

«Сонце – найкращий фільтр для тіла і душі! Поцілунок – найкращий фільтр для тіла і душі!», – так емоційно співак підписав фото.
«Як же приємно починати день, поглянувши на щире кохання», «Щасливі на світанку», – прокоментували фото підписники.

Як відомо, Сергій і Сніжана офіційно одружилися в 2009 році, а ось за рік до шлюбу таємно повінчалися. Подружжя виховує чотирьох діток: сина Єлисея і доньку Веселину, та двох синів від попередніх шлюбів.

Нагадаємо, нещодавно Сергій Бабкін представив новий кліп «Бомба-ракета» з дружиною Сніжаною в головній ролі. Драйвовий відеокліп знімали протягом 4 днів в місті Харкові і Харківській області.

Схожі статті