Скільки насправді років колишній дружині Дзідзьо: роки пішли на користь – виглядає, немов дівчинка

Колишня дружина Дзідзьо – Славія часто ділиться власним життям у соціальних мережах. Своїм зовнішнім виглядом з кожним роком зачаровує все більше. Як зараз виглядає співачка? Які цікаві факти із життя відомі? Читайте просто зараз.

Її широка посмішка, кучеряве волосся, яскравий мейкап – завжди викликали захоплення у публіки. Славії 37 років, проте виглядає вона значно молодше.

Так, на своїй сторінці в Instagram співачка часто ділиться новими фото, відео та релізами пісень. Обожнює червону виразну помаду на губах та наряди, які підкреслюють всі її принади.

В новому дописі зірка подякувала команді візажистів та перукарям за їх прекрасну роботу та красу, яку вони створюють, а також запитала який образ підписникам подобається більше:

“Який образ найбліше подобається? Пишіть цифру від 1 до 10. Цим дописом дякую прекрасним візажистам і перукарям, які працюють зі мною в благодійних проєктах, заради однієї спільної мети”, – пише Славія.

Славія розсекретила, завдяки чому має такий розкішний вигляд. Річ у тому, що кожен ранок зірки починається зі склянки теплої води, яку випиває натщесерце за 30 хв до їжі. Головне обирати якісну та очищену воду й протягом дня випивати не менше 1,5-2 л.

Також не обходиться без б’юті процедур та косметологів, адже наша шкіра потребує постійного догляду та оновлення.

Нагадаємо, що Славія є колишньою дружиною Дзідзьо. Після 20 років тривалих стосунків та 7 років офіційного подружнього життя – пара вирішила розлучитися, що стало для прихильників справжнім шоком. Вони не могли збагнути, як розпався такий міцний союз.

Славія та Дзідзьо на власному весіллі
Славія та Дзідзьо на власному весіллі

Попри все, Михайло та Ярослава продовжують підтримувати тісні та дружні зв’язки між собою, адже стверджують, що не чужі одне одному люди.

Схожі статті