Тягнув довгих 7 років: чому суддя “Танців з зірками” Влад Яма не поспішав одружуватися з Ліліаною Кудлай?

Відомий хореограф, танцівник, суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма має прекрасну та люблячу дружину. Але робити пропозицію своїй коханій не наважувався довгих 7 років. В чому причина? Читайте далі в нашій статті.

Щасливий чоловік, батько, сім’янин Влад Яма має красуню дружину Ліліану Кудлай. Пара познайомилася у 2007 році в нічному клубі.

За словами Влада – ця дівчина була для нього занадто красивою і навіть не сподівався, що вона може звернути на нього увагу. Проте удача була на стороні хлопця. В ритмі танцю – майбутня пара провела залишок вечора й вже тоді Яма зрозумів, що все серйозно.

Було багато приємних, чуттєвих та хороших моментів, але не обійшлося й без драми. Після 2 років стосунків закохані навіть розходилася. Ініціатор був Влад Яма. Ймовірною причиною цьому стала популярність зіркового танцівника країни та ревнощі зі сторони Ліліани.

Влад Яма та Ліліана Кудлай

Але любов переможе всю темряву та всі погані моменти. Пройшло 2 місяці й хореограф зрозумів, що не може жити без Ліліани й зробив все для того, щоб повернути кохану жінку.

До весілля зіркова пара зустрічалася ще довгих 5 років. Влад не спішив робити пропозицію майбутній дружині й дав цьому пояснення.

Він вважав, що одруження зменшить популярність такого відомого танцівника серед жінок, потім відкладав пропозицію, бо гадав, що штамп в паспорті нічого не змінить і вони й так щасливі.

І от, нарешті, Влад наважився. Пропозицію Ліліані Кудлай зробив у новорічну, романтичну ніч. У 2014 році пара офіційно зареєструвала свої стосунки й сьогодні живе щасливим сімейним життям. Через рік у пари народився син, якого назвали Леоном.

Влад Яма з дружиною та маленьким сином
Влад Яма з дружиною та маленьким сином

Схожі статті