Ольга Фреймут у напівпрозорій сукні притиснулася до Олега Винника: Таюне починає ревнувати

Ольга Фреймут порадувала прихильників рідкісним фото.

Головна інспекторка країни Ольга Фреймут не часто викладає фото своїх образів. Проте цього разу на своїй сторінці у мережі Ревізор порадувала підписників новим образом у розкішній чорній сукні.

Саме у цьому вбранні телеведуча була на 13-му прямому ефірі “Танців з зірками”.

У мережі Ольга Фреймут виставила фото, на якому вона з Олегом Винником за лаштунками популярного проекту “Танці з зірками”. Жінка поділилася історією появи у неї цієї сукні.

Зірка розповіла, що таке вбрання в неї з’явилося після того, як їй один знайомий порадив вдягнутися на зустріч з жінкою-недоброзичливцем так, як він ніколи б не вдягся.

Щодо знайомого, який порадив так одягнутися, прихильники зауважили, що це міг бути чоловік Ольги Фреймут Володимир Локотко.

Жінка скористалася порадою тоді, а зараз у неї є просто красива вечірня сукня. Ольга Фреймут зазначила, що в її гардеробі майже всім образам по 10 років. Вона зізналася, що любить одяг поза модою і трендами.

Зірці телебачення складно прощатися з улюбленою сукнею, адже вона для неї є своєрідним оберегом. вона зізналася, що любить давати улюбленим речам друге життя, одягаючи їх повторно через деякий час.

Прихильникам зірки сподобався такий її підхід до використання речей. Зокрема, дехто зізнався. що одяг носить так само. І зазначили, що більшість країни живе саме за таким принципом.

Підписники зірки також пожартували, що тренд зараз не сукня, а Олег Винник, адже всі танцівниці хочуть отримати його в партнери. Вони зауважили, що Ользі Фреймут пасує і сукня, і Олег Винник, назвавши їхній дует ведучих “Олег Винник і молода вовчиця”.

Судячи з захоплених коментарів, ця пара ведучих балкону “Танців з зірками” дуже сподобалася телеглядачам і прихильникам проекту.

Схожі статті