Трагедії Тіни Кароль, які відкрили її справжню, ледь не зруйнували кар’єру і довели: “Сдаться ты всегда успеешь”

Все життя - випробування на міцність.

Тіна Кароль одна з найпопулярніших співачок України та світу. Вона тренер вокального шоу “Голос країни” та ведуча “Танців з зірками”. Співачка знає що таке успіх і знає, що шлях до нього викладений не червоною доріжкою.

Ще на початку своєї кар’єри співачка зробила одну з найбільших помилок, яка ледь не знищила її. Це сталося на зйомках кліпу на одну з найвідоміших пісень співачки “Ноченька”.

А ще, будучи студенткою, вона ледь не закинула музику. Тоді Тіна Кароль ніяк не могла зрозуміти чого саме вона хоче добитися творчістю. Але як тільки вона знайшла мету, у артистки все стало складатися.

На шляху до слави у дівчини було багато перешкод. Спершу, коли юна співачка стала учасницею “Нової хвилі”, їй сказали замінити репертуар. І вона це зробила за короткий проміжок часу. А під час виступу на фестивалі, у неї раптово відключився мікрофон. Тіна Кароль пригадує, що вона це розуміла, але завданням було співати, що вона і зробила.

На фестивалі вона отримала своє перше визнання. А грошову нагороду витратила на розвиток себе як співачки і музичної кар’єри. Тоді Тіна Кароль почала багато гастролювати, записувати нові пісні та знімати кліпи. Для нікому невідомої співачки це був перший успіх. Але довго його втримати у руках їй не вдалося.

Саме тоді майбутня зірка почала працювати з продюсером Олегом Чорним. Співачка згадує цей період, як страшний сон. Він вимагав працювати більше і більше, а Тіна Кароль втрачала свідомість просто на сцені. Аби виконувати всі вимоги Олега Чорного співачка вдавалася до різних хитрощів і йшла на все, що їй говорив робити продюсер.

Те, що це було помилкою, виконавиця зрозуміла лише після статей про її новий кліп “Ноченька”, де вона знялася оголеною. Після цього артистка пішла на відчайдушний крок і розірвала відносини з Олегом Чорним.

Після цього Тіна Кароль опинилася сам-на сам з проблемами і депресією. Це могло б стати кінцем її як співачки, якби тоді на горизонті не з’явився Євген Огір. Саме він став для юної зірки і продюсером, і коханим. Саме його кохання підняло Тіну Кароль до тих висот, яких досягла співачка.

Але на черговому віражі популярності її чекало нове випробування – будувати все з нуля після смерті коханого чоловіка, вірного друга і продюсера.

Через рік після смерті чоловіка у пам’ять про нього Тіна Кароль випускає автобіографічний фільм “Сила любові і голосу”, а ще через рік композицію “Сдаться ты всегда успеешь”. Ця пісня стала своєрідним нагадуванням про те, що здаватися – найостанніше, про що треба думати.

Піднявшись з чергової прірви, зірка Тіна Кароль засяяла ще яскравіше. Співачка випустила кілька нових альбомів і з’явилася на обкладинках кількох закордонних глянців.

Зараз Тіна Кароль знає, що потрібно сказати молодим і таким як вона. Співачка хоче бути актуальною для всіх поколінь, адже вважає, що як тільки перестаєш бути актуальною, потрібно залишати сцену і йти з шоу-бізнесу.

Схожі статті