“Аладдін і Жасмін”: Влад Яма показав світлину з дружиною-красунею в корсеті

Влад Яма опублікував яскраве фото з відпочинку у Дубаї.

Популярний український хореограф та суддя відомого телешоу “Танці з зірками” Влад Яма вирішив з дружиною та сином відправитись на відпочинок у Дубай. Про веселий і активний відпочинок він розповідає у своїй соціальній мережі Instagram.

Влад Яма опублікував світлину у своїй соціальній мережі

Нещодавно з’явилась ще одна світлина з відпочинку. На ній Влад Яма зі своєю дружиною танцівницею Ліліаною влаштували фотосесію в пустелі. Влад був одягнений в джинси та жилет, а його дружина — у неймовірну білу сукню з чорним корсетом зверху і такого ж кольору довгі чоботи.

У підписі до світлини Влад додав, що скоро можна на гірки, але на сніжні.

Виглядає подружжя бездоганно, про що їм пишуть фоловери. Деякі навіть знайшли схожість подружжя з казковими персонажами — Аладдіном та Жасмін.

Коментарі прихильників під публікацією Влада Ями

Нагадаємо, що зіркове подружжя провело досить активний відпочинок у Дубаї. Родина опанувала падлборд. За словами хореографа він зміг стати на дошку вже з першого разу, тим часом дружина трішки боялась, однак також змогла опанувати нове заняття.

Влад Яма опублікував світлину з відпочинку

Влад додав, що поки вони фотографувались на дошці, то не помітили, як відпливли від берегу і наблизились до розкішного і відомого готелю Burg Al Arab. Однак Влад зазначив, що гребти до берега серед такої краси було лише в задоволення.

Схожі статті