Анна Заворотнюк, Світлана Тарабарова та інші зірки, яким похід до салону краси добре вдарив по нервах

Зірки поділилися чого їм коштував невдалий похід до салону краси.

Усі зірки хочуть мати привабливий вигляд, але іноді це досягається неймовірно високою ціною.

Донька відомої акторки Анастасії Заворотнюк на своїй сторінці у мережі поділилася неприємним випадком у доволі дорогому салоні краси.

Як розповіла дівчина, їй спалили волосся, хоча вона прийшла на фарбування, яке завжди робила в цьому салоні. Дівчина зізналася. що через недбалість майстрів їй довелося підстригтися, про що вона дуже шкодує.

Неодноразово у халепи з волоссям потрапляла і співачка та ведуча програми “Зірковий шлях” Альона Вінницька. Одного разу їй настільки спалили волосся, що вона не знала що робити, аби відростити своє здорове волосся.

Зрештою, Альоні Вінницькій вдалося реанімувати зачіску, але на цьому її неприємності в салонах краси не скінчилися.

Одного разу зірка прийшла до солярію, але самість засмаги отримала опіки через крем для засмаги.

Альона Вінницька розповіла, що встигла нанести крем, яким користувалися в салоні, на тіло і відчула, що в неї все пече. Тоді косметолог, яка працювала у цьому ж солярії використала ледь чи не всі засоби, аби хоч трохи полегшити стан зірки.

Пережила неприємну історію з волоссям і голлівудська красуня Дженніфер Еністон. Після невдалої процедури, яку акторка називає “бразильський догляд”, у неї сильно пошкодилося волосся і їй довелося підстригтися. Цей факт засмутив зірку, про що вона написала у соціальній мережі.

А от у юриста та дружини телеведучого Тимура Мірошниченка Інни прикрість з обличчям сталася напередодні Нового року. Жінка зауважила, що після звичної процедури в неї почервоніло і покрилося висипом обличчя. Проте жінка нікого не звинувачує. адже сама винна, що наполягла на продовженні косметичних процедур під час вагітності.

Також зіркова дружина зауважила. що її косметолог попереджала, що в цей період не бажано робити будь-що з обличчям. Тож зробила висновки і більше так не ризикувала.

Не довіряє салонам краси і співачка Світлана Тарабарова після того, як їй за місяць до народження донечки занесли інфекцію під час процедури педикюрю. Співачка зізналася, що була не на жарт перелякана. побачивши зранку розпухлий палець на нозі. Після візиту до лікаря вона зняла покриття і зараз самостійно доглядає за нігтями.

Не складалися стосунки з салонами краси і у шоумена Володимира Остапчука. Телеведучий зізнався, що поки не переїхав до Києва постійно потерпав від невдалої зачіски та травмованих вух.

А от його дружина Христина зізналася, що через брак часу вона робить кілька процедур одночасно, що теж впливає на якість надання послуг. Але при цьому вона не зчиняє скандал.

Замість цього наступного разу, якщо майстер їй не сподобався, вона просить надати їй іншого майстра.

 

Схожі статті