“Величезний шкаф на ножках”: Оля Полякова зізналась, що набрала 22 кг і показала, як виглядає з зайвою вагою

Відома українська співачка Оля Полякова завжди славилася своєю стрункістю та поставою. Однак і у біографії артистки є часи, коли вона була як-то кажуть "у тілі".

Глядачі звикли бачити Олю Полякову її незмінному амплуа: зірка завжди залишається стрункою, займається спортом, має розкішні форми і при цьому не втрачає запал та любов до життя.

Ольга Полякова
Оля Полякова зізналась, що набрала 22 кг

Однак, і у біографії Суперблондинки є часи, коли вона виходила в світ не у формі. Відбулося це після народження дочки Аліси. Нещодавно співачка не тільки пригадала, якою була з зайвими кілограмами, але і показала фотографії глядачам та Маші Єфросініній.

Оля Полякова зізналась, що набрала 22 кг

Так, побачити артистку у зовсім іншому амплуа шанувальники отримали можливість під час перегляду нового випуску ток-шоу на YouTube-каналі “Дорослі дівчата”.

“Лежу я на пляжі. Жирна! Куди тобі! Коли я народила Алісу, я важила плюс 22 кілограми. Я виглядала як величезний шкаф на ножках. Мало того, я ще й на 11 років молодша, ніж зараз. Боже, подивись які маленькі очки, які руки! І в мене тоді закінчилася Суперблондинка. І вона закінчилася навіть фізично, бо така тьотя вона ні*ера не суперблондинка. Це якась суперковбасинка”

Оля Полякова зізналась, що набрала 22 кг
Оля Полякова зізналась, що набрала 22 кг

Саме у той період артистка провела зміну репертуару, і варто відмітити, що тоді ж почалася її співпраці з продюсером Ясинським. Амплуа Суперблондинки залишилося далеко позаду, і відтоді Оля Полякова стала Королевою ночі. На той момент співачка важила 86 кілограмів. Але вже через рік їй вдалося позбавитися ваги, увійти в ритм та повернутися на сцену.

Нагадуємо, що зараз Оля Полякова та Маша Єфросініна перебувають в Україні, хоча минулого року здебільшого знаходилися в еміграції. Зірки також потрапили у небувалий скандал, пов’язаний з мовою. Спочатку співачка та телеведуча не хотіли переходити на українську, але почувши думку глядачів на цей рахунок, змінили свою позицію. Тим не менш, Маша досі впевнена, що цей скандал програмі в не просто так, і насправді їх з Олею замовили.

В свою чергу не так давно Оля Полякова пожартувала, що саме вона і є замовником даної справи. Це сталося, коли співачка глузувала над Світланою Лободою та Ані Лорак.

Схожі статті