Білий лебідь Наталка Денисенко проти чорного лебедя Злати Огнєвіч: чий зірковий образ вийшов кращим

Здається образ лебедя у дитинстві хотіла приміряти кожна дівчинка, адже був такий мультфільм "Принцеса лебідь". І саме через це хотіли приміряти такі образи.

У кожної артистки є свій певний образ, і вони цим досить уміло користуються, адже певний артист несе свою історію, яка є особливою, саме тому їхні стилісти дуже ретельно підбирають кольори, образи на концерти та стилі. Це дуже важливо для кожного співака та для кожного актора.

І насправді кожен колір має свою енергетику, саме над цим дуже грамотно працюють парники кожного артиста. І ми часто можемо помітити в окремих персон певні кольори.

Так, наприклад ми бачимо, що останнім часом відома українська співачка Злата Огнєвіч носить чорний колір. Це сукні, костюми, брюки й так далі. Але найголовнішим образом у чорному кольорі був образ справжнього чорного лебедя. І варто сказати, що співачці неймовірно пасує цей стиль та певний образ. Можна назвати Злату витонченим чорним лебедем. І саме такий образ Огнєвіч обрала для важливої фотосесії, яка наробила багато шуму у мережі.

А от акторка Наталка Денисенко, яка стала зіркою серіалу “Кріпосна” досить часто з’являється у білому одязі. Варто сказати, що з її яскравим кольором волосся, білий неймовірно пасує їй. І в її гардеробі також є образ лебедя, але білого та ніжного.

https://www.instagram.com/p/CqAOiSwobaD/=

Одразу можна сказати, що не варто навіть порівнювати ці образи, оскільки вони є дуже різними, як і самі артистки. Але висновок лише один – кожна з жінок розкрила образ лебедя по-своєму і внесла певну гостроту та настрій. Тож, тепер чорний і білий лебеді заграли абсолютно новими та незвичними фарбами, які тепер асоціюються зі Златою Огнєвіч та її колегою Наталкою Денисенко.

Схожі статті