Сини-близнята і дочки-двійнята: Неля Шовкопляс та Камалія показали, як виросли їхні діти (ФОТО)

Поява у родині близнят чи двійнят — велике щастя, яким може похизуватися не так багато зіркових батьків. І тим не менш, комусь пощастило набагато більше!

Не так багато матусь у цьому світі можуть похизуватися тим, що за одну вагітність дали життя двом або трьом дітям одразу. Однак в українському шоу-бізнесі є декілька зірок, яким доводилося виносити двійнят та близнят.

Камалія

Камалія із доньками на занятті з верхової їзди
Неля Шовкопляс та Камалія показали, як виросли їхні діти

Донечки найбагатшої співачки України Камалії з’явилися в результаті наполегливої праці та тривалого лікування. Артистка довгий час не могла завагітніти. Допомогли б у цьому питанні операція в Сполучених Штатах Америки та безпосередньо процедура екологічного запліднення.

Камалія та родина
Неля Шовкопляс та Камалія показали, як виросли їхні діти

Дівчата народилися дуже різними. І зараз ця різниця лише помітніша. Красуні різного зросту і мають абсолютно різні обличчя. Зіркова мати активно займається їхнім вихованням, яке включає верхову їзду та гімнастику.

На даний момент дівчата проживають з батьком у Великобританії. Після новини про розлучення дана інформація заграла новими барвами. Однак, вже до початку наступного навчального року Арабелла та Мірабелла повернуться до мами.

Неля Шовкопляс

Неля Шовкопляс та Камалія показали, як виросли їхні діти. Скріншоти особистої сторінки зірки

Діти Нелі Шовкопляс з’явилися за часів, коли вона була нікому не відомою. Хлопчики Матвій та Тимофій — близнята з абсолютно однаковим темпераментом та рівнем активності. Телеведуча не приховує, що вони забирають доволі багато енергії. Втім, хлопці підростають і все менше вимагають контролю.

Неля Шовкопляс та Камалія показали, як виросли їхні діти

Варто відзначити, що Неля Шовкопляс досі ні разу навіть не натякала, чи хоче ще раз стати матір’ю. Свого чоловіка вона також показує фанатам дуже рідко, але інколи все ж таки ексклюзивні кадри з’являються на її особистій сторінці в Instagram.

До речі, після початку повномасштабної війни в Україні діти були евакуйовані на захід країни, куди Неля їздила кожні вихідні. Балансуючи між роботою та сім’єю, Шовкопляс долала неймовірні відстані кожного тижня, але змогла витримати цей непростий графік.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.