В окулярах однакового кольору підкорюють пейзажну алею: Горбунов показав, як проводить час з Катею Осадчою

Юрій Горбунов відомий український телеведучий, шоумен і волонтер, якого дуже полюбляють телеглядачі. Так само, як і його дружину Катю Осадчу.

Катя Осадча і Юра Горбунов відома телеродина, які завжди поруч. Таке враження, що вони нерозлучники, адже на роботі разом, вдома разом, всіма своїми проєктами вони керують сумісно. Тож, їхні бажання й погляди на життя неймовірно збігаються, й майже завжди, оскільки зійшлися вони саме на роботі.

Катя Осадча, коли зустріла Горбунова
Катя Осадча і Юрій Горбунов

Історія кохання Каті й Горбунова досить цікава, вони працювали багато років на одному каналі, часто бачились, розмовляли, але ніколи не працювали разом. А згодом продюсери вирішили поставити їх у пару ведучими на шоу “Голос.Діти”. А, як відомо, такі шоу знімають цілодобово і в один знімальний день будуть готові декілька ефірів, які глядачі потім чекають щотижня. Тож, графік та спілкування були насичені.

Після завершення шоу Юра зрозумів, що варто діяти, і ці дії призвели до створення міцної та щасливої родини з Катериною Осадчою.

Нині пара виховує двох діточок, вони намагаються багато часу приділяти синам, хоча і продовжують багато працювати. Проте за останній рік всі впевнилися, що родина – це найважливіше, що ж у житті кожного з нас.

Тому, тепер Катя і Юрій попри роботу намагаються розмежувати час для родини. Але діти це добре, але кожній парі важливо підтримувати у своїх стосунках романтику та взаєморозуміння.

Прогулянка Юрія і Катерини
Прогулянка Юрія і Катерини

Так, наприклад, днями Горбунов показав, як мило вони гуляють разом з Катериною київською пейзажною алеєю, що знаходиться в центрі міста. В них навіть стиль був схожим. Тож, видно, що у них дійсно міцний зв’язок. Принаймні це демонструє фото й всі їхні спільні справи.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.