Товсті брови і турецька натура: Ані Лорак привітала доньку з днем народження та показала її зміни – копія тата

Уродженка України, а нині емігрантка та зрадниця Ані Лорак публічно привітала доньку Софію з днем народження й показала, як вона змінилася, виросла та виглядає у свої 12 років.

Розголошувати своє розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу у 2019 році співачка не наважувалася досить довго. Все відбулося за зачиненими дверима, в колі колишньої подружньої пари та найближчих людей. Згодом Лорак зізналася, що розірвання стосунків її ослабло, вона переживала трагічно цей етап життя й нині на інтерв’ю тему ексчоловіка намагається не зачіпати.

Однак за роки спільного життя були й хороші та світлі моменти. Наприклад, народження єдиної доньки Софії у 2011 році, яка нещодавно зустріла свої 12 років. З цієї нагоди зіркова мама привітала дівчинку, а також показала, як зараз виглядає її дитина.

Ані Лорак з колишнім Муратом Налчаджиоглу та донькою Софією
Ані Лорак з колишнім Муратом Налчаджиоглу та донькою Софією

На світлині бачимо, як 12-річна Софія Налчаджиоглу постала повною копією свого батька з Туреччини – Мурата. Густі брови, вираз обличчя з його посмішкою, міміка все вказує на те, що спільних рис з татом у неї значно більше, чим із самою Кароліною. Проте в артистки дівчинка переймає талант до співу й неодноразово Лорак у своєму блозі показувала виконання її хітів спільно з дочкою.

“З Днем народження, моя кохана донечка! Ти найнеймовірніша та найчудовіша дівчинка на світі!”, – написала Ані Лорак.

Ані Лорак привітала доньку з днем народження та показала її зміни

Нагадаємо, що в День всіх закоханих знаменитість представила нового бойфренда, іспанського тренера з йоги та духовних практик Ісаака Віджраку. Жінка не приховує ідилії з новим коханим, постить спільні світлини з відпочинку та відео, як проводять час в домашній рутині.

Схожі статті