“Взяли маленьким”: Зірка 1+1 Марічка Падало показала головну “дитину” в сім’ї – в зірковій родині поповнення?

Зірка 1+1, телеведуча, журналістка Марічка Падалко замилувала світлиною з незмінним членом їхньої родини й назвала його головною "дитиною" всього сімейства.

Героїня нашого матеріалу перебуває в офіційному шлюбі з 2010 року. Її другим обранцем став захисник України, який добровільно пішов в лави ЗСУ – Єгор Соболєв. Цікаво, що чоловік, який насправді народився в росії, нині вважає своєю домівкою саме Україну.

Нещодавно Марічка Падалко розповіла про ще одного члена родини, про якого публіка не знала. Ним виявилася домашня тваринка, на ім’я, Ґіша. Ця кішка стала для них справжнім промінчиком світла з випромінюванням любові та теплоти. Зірка розповіла, що після повномасштабного вторгнення її ставлення до тварин значно змінилося. Вона іншими очима подивилася на пухнастиків та на людей, які їх мають.

Марічка Падалко показала, як виглядають її діти
Марічка Падало показала головну дитину в сім’ї

Вона поважає українців, які не покидають в біді своїх улюбленців, а також їй подобається, як люди люблять тваринок немов власних дітей.

Марічка Падало показала головну дитину в сім’ї

Також на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук телеведуча розповіла, що їхня кішечка – не те, що улюблениця всієї сім’ї, вона – головна “дитина”.

Зірка 1+1 каже, що Ґіша з’явилася до початку повномасштабної війни й була взята з притулку ще маленьким кошеням у волонтерів, а ті, своєю чергою, врятували її від живодерів. Марічка пишається нашими захисниками за врятовані людські життя та життя чотирилапих друзів, адже розуміє – кожен з них залежить від своїх господарів.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.