Марічка Падалко показала 16-річного сина Михайла від захисника Єгора Соболєва – “Випускаємо у майбутнє”

Відома телеведуча 1+1 Марічка Падалко показала 16-річного сина від чоловіка Єгора Соболєва, який наразі боронить країну в лавах ЗСУ у війні з "братським" народом.

У шлюбі з першим чоловіком Марічка Падалко не мала дітей, була завзятою кар’єристкою й ба більше, ніколи не уявляла, що матиме трьох дітей в майбутньому.

Про першого обранця знаменитість не бажає розповідати. Пресі відомо, що стосунки тривали близько 15 років, а сам чоловік був досить заможним. Жінка так захопилася успіхом, телебаченням та прагненням досягти більшого, що про декретну відпустку й мова не йшла, тому нащадків колишньому не подарувала.

Натомість нині героїня нашої статті вдруге заміжня жінка, мати трьох прекрасних дітей, які подарувала захиснику Єгору Соболєву: сина Михайла у 2007-му, доньку Марію у 2008-му та Катерину у 2010-му.

Марічка Падалко з чоловіком Єгором Соболєвим

У своєму блозі знаменитість показала старшого сина Мішу та його вигляд у 16 років. Бачимо, що хлопчик змужнів, виріс та неабияк схожий на батька зовнішньо та внутрішньо, адже так само має сміливий та мужній характер справжнього чоловіка.

На світлині хлопчик посміхався на спалах камери мами, а та зазначила, що незабаром випустить свого сина в доросле життя після випускного.

“Випускаємо у майбутнє. Ще не випускник, але …”, – зазначила Падалко.

Марічка Падалко показала 16-річного сина Михайла

Цікаво, що голова сімейства – уродженець російської федерації, однак вже довгий час проживає в Україні й нині став захищати саме українців. Зі своїми батьками чоловік має напружені взаємини, адже ті не розуміють всієї проблеми, а ще перебувають під впливом місцевої пропаганди. Однак Єгор готовий дати шанс рідним на виправлення, але після того, як вони визнають, хто розпочав та є винуватцем цієї війни.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.