Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу показав свекруху коханої Лілії Реус – статна жінка зі своїм чоловіком

Колишній чоловік Ані Лорак, турецький підприємець Мурат Налчажиоглу показав світлину своєї мами та вразив схожістю з його донькою Софією від першої дружини.

Про розлучення співачки-зрадниці та уродженця Туреччини стало відомо у 2019 році й що цікаве, колишні, інформацію особисто оприлюднювати не стали. В мережі з’явився документ, який підтвердив статус розірвання їхньої сім’ї.

Довго Мурат Налчаджиоглу засиджуватися в списку холостяків не став. У червні 2023 року бізнесмен одружився вдруге на 26-річній візажистці з Києва Лілії Реус. Урочиста церемонія відбулася у заміському комплексі Конча-Заспі. Відомо, що чоловік старший за свою кохану на 19 років, а ще їх двох об’єднує наявність доньок від попередніх стосунків.

Мурат Налчаджиоглу і Лілія
Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Після весілля новостворена пара відправилася на відпочинок до Батьківщини голови родини, взявши своїх доньок. Майже кожного дня вони ділиться щасливими світлинами з прогулянок, закладів розваг та тихих сімейних вечорів. Зазначимо, що дівчатка досить добре поладили та, схоже, що зуміли стати справжніми подругами.

Нещодавно турецький бізнесмен Мурат оприлюднив у своєму блозі соціальної мережі Instagram світлину мами, потенційної свекрухи нової дружини Лілії. На фото бачимо, жінку з осяйною посмішкою, з великим букетом білих ромашок та її коханого супутника життя. Родичі посміхалися на спалах камери Мурата, щоб зберегти пам’ять про даний момент.

Мурат Налчаджиоглу показав свекруху коханої Лілії Реус

Колишня дружина Ані Лорак “задніх” не пасе, тому поки Мурат відпочиває з новою дружиною, їхньою донькою Софією та її зведеною сестрою Олександрою, знаменитість ніжиться в обіймах іспанського красеня Ісаака Віджраку на території Іспанії.

Схожі статті