Владислав Яма на вулицях Америки зустрів Роналдо у жовто-блакитному вбранні: підтримка зірок на рівні

Влад Яма відомий український танцюрист і хореограф, який зміг підкорити серця мільйонів глядачів. Як в Україні, так і за її межами, адже таланти люблять всюди.

Яма разом зі своєю невеликою, але дуже коханою родиною живе в Америці півтора роки. Цей несподіваний переїзд стався через початок повномасштабної війни в Україні. Чоловік хотів захистити свого сина і свою дружину. Саме через це Влад переїхав.

Влад Яма
Влад Яма

І насправді він такий не один, адже багато українських зірок чоловіків нині перебувають за кордоном. Просто до всіх ставляться по-різному. Адже люди теж різні.

Здається за той час, який Владислав провів у США, він звик до темпу життя цієї країни. Адже Америка цікава. Багатогранна і вона має багато талантів. Також не слід приховувати те, що нині американці дуже підтримують українців. Як саме населення, так і влада, яка надає нам зброю для захисту територій.

З самого початку Влад і Лілія взагалі нічого не постили і не розповідали, як і де вони живуть. Вже крізь півроку дружина танцюриста вирішила знову вести свій блог у соціальних мережах. Звідти й стало відомо де живе Влад разом з родиною. Звісно, реакції на цю новину були різними. Але це їхнє життя і їхнє рішення.

Тож, оскільки й Влад почав активно вести сторінку в інстаграм, він ділиться Америкою. Днями чоловік засвітив на дорозі хлопчика, який йшов у жовто-блакитній формі з написом Роналдо.

Сторіс Ями

Можливо ця дитина була з України, а можливо просто підтримує нашу країну таким способом. Але в будь-якому випадку це чудово і зворушливо. Варто сказати, що Владислав і сам не забуває підтримувати рідну країну, оскільки все, що відбувається його теж стосується і неважливо де він знаходиться.

Схожі статті