Злата Мітчелл показала, як Фреймут змінилася після переїзду з України: ходить по Лондону в оверсайзі з гулькою

Ревізорка Ольга Фреймут з початку повномасштабного вторгнення покинула Україну та зовсім зникла з публічного простору, однак згодом з'явилася та почала показувати буденність в Лондоні та свої зовнішні зміни.

Відомо, що статки, славу та визнання в медійному світі Ольга Фреймут здобула після блискавичної прискіпливої ревізорки на Новому каналі. Однак після переїзду за кордон, знаменитість зізналася, що втратила себе, свою реалізацію та прагне повернутися додому, проте безпека дітей важливіші за власні бажання.

Після 24 лютого Ольга “затихла” у своїх соціальних мережах, не ділилася новими світлинами та не надавала нових порад етикету. Вперше за довгий час прискіплива Фреймут з’явилася в Лондоні на заході заснування Spilka. В оточенні британських та українських юристів, політичної та бізнес-еліти, професіонали обговорювали майбутнє відновлення України під час та після війни.

Саме тоді, Фреймут вперше наважилася показати, який вигляд вона має після тривалого мовчання. На опублікованих світлинах, Ольга в чорному галантному піджаку, яскравому макіяжі та білій сукні позувала на камеру, аби залишити в пам’яті цей момент.

Ольга Фреймут на заході в Лондоні

Вигляд знаменитості є з чим порівняти, адже 17-річна донька ревізорки Злата Мітчелл у своєму Instagram оприлюднила світлину, де Фреймут вже не в статусному одязі на певний захід, а в звичайному оверсайз та з гулькою на голові гуляє з дітьми вулицями Лондона.

Злата Мітчелл показала, як Фреймут змінилася після переїзду з України

Для прогулянки Ольга обрала джинси вільного крою, білі кросівки та білий бомбер. Відразу видніється зручний лондонський стиль для довгого ходіння визначними вулицями столиці Англії.

Нагадаємо, що у 2017 році Ольга Фреймут стала дружиною генерального директора Нового каналу Володимира Локотка. Жінка народила від чоловіка ще двох дітей: сина Валерія у 2016-му та доньку Євдокію у 2017-му, яких показано на опублікованій світлині в Instagram Злати Мітчелл.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.