Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин показав, як проводить час з донькою: “Ходимо в лікарні”

Роман Сасанчин молодий, перспективний і дуже талановитий співак, який у свої 21 встиг не лише стати відомим, а ще й завести родину.

Рома здається дуже чемним, сором’язливим та спокійним молодим парубком, адже саме таким він двічі показався на проєкті, на “Голосі країни” Сасанчин був двічі. Спочатку у 10 років, а згодом у 19 років. Обидва рази він довів, що він найкращий артиси та приніс перемогу команді Тіни Кароль.

Роман Сасанчин змінив роботу музиканта на дещо інше
Роман Сасанчин

І хоча артистка пообіцяла йому допомагати, творчий шлях Романа є доволі складним. В шоу-бізнес важко потрапити, це факт. Але Сасанчин з усіх сил намагається це зробити, адже такий талант точно не має права пропадати. Просто йому потрібна допомога.

Та здається, Роман вже її знайшов. Річ в тому, що його повністю не влаштовувало його життя. Адже хлопець не займався музикою, не співав, не стояв на сцені, а просто писав пісні іншим людям, щоб хоч якось бути причетним до творчості. Але цього Романові було замало, бо в душі він співак, а не лише автор.

Тому в один момент було прийнято рішення. Що він залишається вдома сам і намагається змінити своє життя та життя своєї родини, яка його підтримала і не стала заважати. Тому певний час дружин Сасанчина Іванна з дочкою жили у Польщі.

Але нещодавно родина возз’єдналася. Рома випустив кліп на нову пісню і тепер присвячує вест час родині, яку давно не бачив. Співак показав, як він гуляє з Елізабет, а також розповів, що донечка захворіла, й вони навіть ходили до лікаря.

Сасанчин з дочкою і дружиною вдома

Певно, на дівчинку так впливає зміна клімату, бо в Україні він геть інший. Та все це дрібниці, оскільки головне те, що тепер родина Романа може разом гуляти своїм чудовим районом Києва.

Схожі статті