Нове життя – нова зачіска: Міша Кацурін кардинально змінив свій образ після весілля з Надею Дорофєєвою

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін нещодавно офіційно одружилися і ця новина розлетілась всією країною. Хоча це було передбачувано, але пара приховувала своє рішення ретельно.

Коли в мережі з’явилися фотографії з модного весілля молодят, все стало на свої місця. Варто сказати, що напередодні цього довгоочікуваного дня, багато хто писав про заручини Наді та Михайла, адже дівчина засвітила вже свою обручку.  І саме це стало приводом для роздумів з приводу їхнього весілля.

Весілля Наді та Михайла
Весілля Наді та Михайла

Звісно, у цей день пара отримала багато привітань від своїх друзів та колег, але найоригінальніше їх привітала Леся Нікітюк. Дівчина підійшла до цього питання креативно, адже вона все робить з гумором і креативом. Саме тому вона подарувала парі цікавий весільний портрет, який, певно, сама й зробила. Фото дійсно вийшло дуже смішним і Надя з Михайлом це оцінили.

В подяку через такі привітання вони вирішили разом зустрітися та відсвяткувати цю неймовірну подію. Леся принесла своє творіння мистецтва і віддала його зірковій парі молодят. Для зустрічі вони обрали літню терасу київського закладу. І було видно, що зірки раді цій зустрічі, оскільки вони й так давно не бачились. А зустріч з Нікітюк, це завжди весело.

Але головним здивуванням була нова зачіска Михайла Кацуріна. Чоловік відростив доволі довге волосся, яке, до речі йому дуже пасує. Це доволі неочікувані зміни, оскільки на весіллі у Кацуріна ще не було видно нової зачіски. А от на зустрічі з Лесею у хлопця вже дуже довга шевелюра.

Кацурін з новою зачіскою

Але можливо це перука, оскільки фото було підписано так “Міша Кацурін сьогодні в образі”. А от що за образ такий ніхто не розсекретив. Тому, варто спостерігати за Михайлом і дивитися, з якою саме зачіскою він ходить зараз. З коротким чи довгим волоссям.

Схожі статті