Володимир Дантес показав суперздібність нової дівчини Кацуріної: забруднила всі речі, аби коханий купив нові

Володимир Дантес після непростого розриву стосунків з музичною виконавицею Надею Дорофєєвою вирішив менше ділитися особистим життям в соціальних мережах, однак деякі цікаві моменти можна побачити в його блозі.

В новинному просторі ще довго обговорювали таємне весілля колишньої дружини Дантеса Наді Дорофєєвої з ресторатором Мішею Кацуріним, яке парочка вирішила приховати, а потім сповістити про свій статус після місяця церемонії.

Володимир Дантес зізнався, що його з коханою Дашею Кацуріною ніхто на весілля не запрошував. Утім, додав, що вважає це трішки дивним йти на цю весільну подію до ексдружини та чоловіка, який був колись його другом.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна
Володимир Дантес та Даша Кацуріна

Наразі співак, попри заяви, що в суспільстві він чайлдфрі, знайшов спільну мову з дітьми коханої Даші Кацуріної, бавить їх, займається розвитком та іграми. Проте не збирається замінити їм батька, адже вони мають розуміти, що мають і тата, і маму, але вже в інших стосунках.

Знаменитий український співак Володимир Дантес у новому інтерв’ю в гостях у Маші Єфросиніної зізнався, чому став менше висвітлювати на показ своє особисте життя на публіку. В попередніх стосунках шоумен вже жив для соціальних мереж, а тепер прагне проводити час з коханою поза увагою підписників.

Однак нещодавно Володимир Дантес оприлюднив рідкісні кадри, як закохані разом проводять час. Співак пожартував над коханою та показав її так звану суперздібність. Парочка ласувала смаколиками в одному зі столичних закладів, а Даша випадково забруднила їжею свою білу майку. Втім, світлі джинси теж постраждали, адже на них свій відбиток залишило біле морозиво:

“У Даші є суперздібність – зас*рати всі речі, коли їсть. Якщо ви думаєте, що людинка прям зупиниться – ні!”.

Володимир Дантес показав суперздібність нової дівчини Кацуріної

Проте в жартах Володимира Дантеса до коханої Даші Кацуріної не відчувається злого домислу, тому закохана пара просто посміялася над ситуацією та добре провела час разом.

Схожі статті