Зірка каналу 1+1 Соломія Вітвіцька показала, як і де відпочила цього літа: “Які часи, такий і відпочинок”

Останні два літа стали дуже страшними і дивними для кожного українця. Оскільки в нашій країні триває війна, яка не дозволяє нам жити повноцінним життям, до якого ми звикли.

Відпочинок – це важлива складова нормального повноцінного існування, оскільки всі ми працюємо, втомлюємося і не так фізично, як морально, адже люди – це живий організм, для якого надважливо бути в строю і робити свої справи на відмінно і з високим результатом.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

Але так сталося, що в нашу країну увірвалась війна, і тепер для багатьох відпочинок – це розкіш і мрія. небагато людей насправді зараз мають змогу кудись поїхати. А деякі просто не хочуть робити важкий шлях, адже зараз дорога в інші країни можлива лише через Польщу. А на кордоні можна простояти понад 20-ти годин. І саме через такий складний шлях люди залишаються в межах України.

Деякі не мають права виїхати, але медійним людям набагато простіше, адже вони мають право виїхати з України в будь-який момент. Т найбільше в цьому плані пощастило жінкам, але не всі з них теж мали змогу поїхати відпочити.

Так, наприклад, ведуча ТСН Соломія Вітвіцька днями вирішила пожартувати з приводу свого літнього відпочинку. Якого ймовірніше за все не було, бо вона весь час працювала і не мала змоги поїхати на курорт.

Отже, в одному з останніх ефірів був певний сюжет з картинкою моря позаду. І Вітвіцька вирішила зробити селфі на цьому фоні і саркастично підписала цей кадр.

“Яке літо, такий і відпочинок” – написала Соломія.

Сторіс Соломії

Така фраза знайома багатьом, особливо зараз, коли в Україні зовсім немає безпечних місць для відпочинку. Це, звісно, тимчасове явище, але врешті-решт колись все налагодиться і ми знову зможемо відпочивати на своїх морях.

Схожі статті