Репяхова похизувалася відпочинком в Трускавці: була на концерті, пʼє джерельну воду та милується чоловіками

Знаменита українська блогерка та дружина співака Віктора Павліка Катерина Репяхова поділилася своїм відпочинком в Трускавці з аудиторією підписників, а ще зізналася, що приїздить туди кожного року.

Життя Катерини Репяхової сповнене шаленим ритмом, веденням власного бізнесу та блогу, а ще контролюванням концертних справ її чоловіка, відомого українського артиста Віктора Павліка. Так, 29-річна жінка зізналася, що важко вести скільки справ одночасно, однак розуміє, що сама обрала такий шлях та просто залишається в приємному шоку, як їй вдається все встигати.

Катя Репяхова
Репяхова похизувалася відпочинком в Трускавці

Нещодавно дружина співака Віктора Павліка Катерина Репяхова поділилася своїм відпочинком в курортному українському місті Трускавці. Зізналася, що з 2 рочків вона щороку їздила сюди з батьками, а тепер має змогу їздити туди з чоловіком та сином.

Катерина оприлюднила вже декілька серій різних світлин та розповідей в її соціальній мережі Instagram. Спочатку показала фото на фоні живих квітів, а також 2-річного сина Михайла, який захопився співом вуличних музикантів. Потім повідомила про похід до концерту та зробила свіже фото, де позаду видніється Палац культури імені Т.Г. Шевченка.

Також у своїх історіях блогерка Катерина Репяхова показала, як п’є джерельну воду прямісінько з самого головного бювету. Вона насолоджується приємним сімейним відпочинком, тому не обійшлося без свіжих оприлюднених кадрів її коханих чоловіків – Віктора Павліка та сина Михайла.

Репяхова похизувалася відпочинком в Трускавці
Репяхова похизувалася відпочинком в Трускавці

Нагадаємо, що концертна директорка Катерина Репяхова стала для співака Віктора Павліка четвертою дружиною у 2020 році. Попри велику різницю у віці, жінка зізналася, що це ніяк не відображається на її стосунках з коханим і взагалі не впливає абсолютно ні на що.

Схожі статті