“Просто Петро”: дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова засвітилася в обіймах кума чоловіка – на всю залу

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова продовжує ділитися кадрами з відпочинку із курортного та мальовничого Трускавця, однак вже без зіркового чоловіка.

Блогерка Катерина Репяхова зізналася, що з самого малечку звикла приїздити на відпочинок до старовинного міста з дивовижною красою та місцевістю, до Трускавця. Тому, і в дорослому віці, маючи свого сина, вона не зраджує своїм родинним традиціям і цього літа теж відправилася до курорту.

Спочатку вся зіркова родина перебувала на спільному відпочинку, утім, чоловіку Віктору Павліку треба продовжувати працювати та готуватися до концертів, тому залишив дружину з сином та її мамою в Трускавці, а сам відправився у справах до столиці.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік
Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Дружина знаменитого співака вже встигла прогулятися вуличками міста, насолодитися спільним часом з чоловіком та сином, випити джерельної води із самого бювету, а тепер оприлюднила цікаві кадри з концерту українського співака, кума Віктора Павліка, Петра Чорного.

Так, 29-річна блогерка Катерина Репяхова з сином Михайлом на руках танцювала під живий спів артиста, а Петро своєю чергою спустився зі сцени, по-дружньому тепло обійняв дружину свого кума та публічно представив жінку всій глядацькій залі:

“Петро Чорний. Який шикарний концерт. Наживо співає, гумор, настрій. Ми у захваті”.

Катерина Репяхова засвітилася в обіймах кума чоловіка

Таким чином, Петро Чорний висловив свою повагу до дружини свого хорошого друга та кума Віктора Павліка, тому обійняв Катерину на всю публіку та зробив з нею та сином Михайлом декілька світлин:

“Ну Петро і дає. На весь заг оголосив. Просто Петро кум Віктора Павліка”.

Катерина Репяхова засвітилася в обіймах кума чоловіка

Нагадаємо, що перед такою бажаною поїздкою до Трускавця Катерина Репяхова повідомила, що їхній 2-річний син Михайло захворів. На вечір у хлопчика піднялася температура до 40 градусів, тому на ранок матуся повела хлопчика до лікаря. Вона переконана, що Михась почав хворіти через взаємодію з іншими дітьми у дитячому садку. Втім, переконана, що краще, щоб синочок почав знайомитися раніше з багатьма вірусами.

Схожі статті