Стала багатодітною матірʼю: Марічка Падалко взяла на руки крихітного малюка та показала свою дитину фанатам

Знаменита українська телеведуча Марічка Падалко змогла побудувати велику та щасливу сімʼю, про яку так мріяла з депутатом Єгором Соболєвим.

Більшість телеведучих телеканалу “1+1” поводяться доволі таємничо і не розкривають деталей особистого життя. Але Марічка Падалко стала виключенням з правил. Зірка завжди відкрито обговорювала з журналістами свої почуття, стосунки з чоловіком, дітьми, а в особливості своє минуле.

Марічка Падалко народила чоловіку малюка

Здається, що журналістка повідала своїм фанатам все, спочатку і до кінця, тому зовсім не боїться, що колись їй доведеться пояснювати якісь деталі в ексклюзивних інтерв’ю.

Так, з Єгором Соболєвим вона познайомилася, не будучи вільною жінкою. Власне, і у народного депутата була обраниця. Марічка тоді мріяла про дітей і побачивши свого майбутнього благовірного зрозуміла, що саме він підходить на цю роль.

Марічка Падалко народила чоловіку малюка

Про стосунки Марічки з Єгором знала тільки її бабуся. Батькам Падалко не розповідала за зрозумілих причин. Врешті-решт, взаємини швидко перейшли на новий етап. Все йшло настільки добре, що колишня дружина Єгора навіть допомагала Падалко у знайомстві із майбутніми свекрами. До речі, зараз вони проживають в російській федерації і не спілкуюся з сином та онуками через свою позицію.

Єгор Соболєв тим часом захищає батьківщину. Тому Марічка дозволяє собі час від часу опублікувати на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких показує, як вони зустрічають голову свого сімейства у його заслужений вихідний. Кожного разу це сльози та неймовірні переживання.

До повномасштабної війни сім’я була не менш дружною. Марічка здійснила свою мрію і стала багатодітною матір’ю. І хоча усі її спадкоємці вже досягли доволі свідомого віку, вона ж іноді ностальгує за тими роками, коли вони були зовсім крихітками. Наприклад, нещодавно вона опублікувала архівний кадр, на якому постала з молодшою дочкою на руках.

Родина Марічки Падалко
Марічка Падалко народила чоловіку малюка

Але хто знає, можливо Марічка наважиться народити від свого коханого чоловіка ще нащадків?

Схожі статті