Христина Горняк після розлучення з шоуменом Остапчуком натякнула на другий шлюб: “Знову кличуть заміж”

Колишня дружина відомого телеведучого Володимира Остапчука, юристка Христина Горняк після розлучення з медійним чоловіком натякнула публіці, що незабаром може вийти заміж вдруге.

Після викриття неприємних деталей з розлучення шоумена Володимира Остапчука та нотаріуса Христини Горняк, публіка підтримала жінку, адже вона гідно тримається, намагалася вирішити ситуацію мирним шляхом та ніколи не виливала бруду на колишнього чоловіка.

Син Софії Ротару кинув оком на Христину Горняк
Христина Горняк після розлучення з шоуменом Остапчуком натякнула на другий шлюб

Нотаріус прагне чесно поділити спільну нерухомість під Києвом, яку колишнє подружжя придбало, живучи в офіційному шлюбі, втім, колишній збирається переїжджати в особняк з новою дружиною, 23-річною Катериною Полтавською, відновив всі ремонтні роботи та не реагує на публічні звернення Христини Горняк.

На питання від підписників, чи вирішилося питання з будинком жінка відповіла, що знову поставила його на паузу, а при новому ході подій пообіцяла все розповісти. З 2022 року Христина Горняк занурилася у себе, свою жіночу реалізацію, займалася розвитком власного мотиваційного простору для дівчат “ORA”, а тепер прийшов час приділити своєму жіночому щастю.

Так, юристка зізналася, що її серце знову закохане, адже досить довго вона намагалася відпустити власне минуле. Однак не поспішає відкривати таємницю, хто він, чим займається, історію їхнього знайомства та навіть не розповіла, як звати коханого.

Нещодавно колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк новим жартівливим відео змогла натякнути підписникам в соціальній мережі Instagram, що її знову кличуть заміж. В контексті йшлося, що сім’я тільки відійшла від першого розлучення, а їй вже вдруге пропонують йти заміж.

Христина Горняк після розлучення з шоуменом Остапчуком натякнула на другий шлюб

Чи то відео просто розважального характеру для соціальної мережі TikTok, чи це прямі слова, що її новий коханий наважився на такий рішучий крок, який для Христини та її родини стало повною неочікуваністю – час покаже.

Схожі статті