30-річна Христина Соловій влізла у свою шкільну форму: спідниця наче поясок, але Вакарчук оцінить (ФОТО)

Христина Соловій – молода і неймовірно талановита українська виконавиця, яка просто зачаровує своїм лагідним і ніжним звучанням, адже вона дійсно має особливий голос і стиль виконання.

Нині Христині 30 років, але її зірковий шлях розпочався багато років тому завдяки головному талант-шоу України “Голос країни”, де зірковим тренером дівчини став Святослав Вакарчук. Саме він допоміг Христині віднайти свій стиль і свій шлях, на якому допомагав їй реалізовувати свої ідеї та рухатися вперед.

Соловій покинула Вакарчука то поїхала в Європу
Христина Соловій

І саме через таку близьку співпрацю їм приписували бурхливий роман, хоча насправді між Соловій та Вакарчуком була дише співпраця і нічого більше, до того ж чоловік був захоплений лише творчістю Христини.

Та зараз це все в минулому, адже нині Христина вже артистка з гучним ім’ям і своїм шляхом, який їй подарував визнання та славу. А це вже багато. Тому дівчина часто стає лідеркою думок. Наприклад, сьогодні, у День знань Христина вирішила нагадати дітям та їхнім батькам про важливість проживати шкільні роки в задоволення. Не зациклюватися на оцінках, на словах вчителів. Не вимагати від дитини того, чого вона не розуміє, знаходити друзів назавжди і бути просто щасливими попри все.

“1 вересня хочу нагадати дітям та батькам — не бійтеся відрізнятися. Не всі важливі знання — всередині підручника, а оцінка — не визначає успіх у житті. Торуйте свій шлях, смійтеся на перервах, малюйте квіти на полях зошитів і дружіть назавжди” – написала Христина.

Цей милий текст був написаний під фотокарткою, де Соловій одягла на себе свою ж шкільну форму крізь багато років. Трохи дивно бачити Христину у такому вбранні, адже вона нагадує американську студентку коледжу. Коротка спідниця і піджак бордового кольору.

Тож, на питання 1-го вересня та шкільних років артистка знову знайшла що сказати і до неї точно прислухатимуться інші.

Схожі статті