Свекруха Іванни Онуфрійчук одягла ведучу в казахський одяг: у національному костюмі та з животиком

Як відомо, знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук пов'язала своє життя з мільйонером з Казахстану і, звичайно, активно знайомиться з культурою його країни.

Іванна Онуфрійчук завжди могла похизуватися великою кількістю кандидатів на своє серце. Неймовірна красуня, харизматична та елегантна, яка завжди поводилася на екрані максимально аристократично і у той самий час звабливо. Не було жодних сумнівів, що партію їй буде складати не менш гідна людина. Обранцем жінки став казахстанський мільйонер Алмаз.

Але після заміжжя жінка не поїхала у країну центральної Азії, а перебралася до квартири свого коханого в Швейцарії.

Іванна Онуфрійчук зачарувала мережу образом в казахському костюмі

Іванна Онуфрійчук розповіла про своє життя до шлюбу з мільйонером
Іванна Онуфрійчук зачарувала мережу образом в казахському костюмі

Але це не заважає обидвом відчувати близькість до своєї батьківщини. Так, після початку повномасштабної війни в Україні Іванна допомогла усім своїм родичам переїхати до Європи. Як видно з публікацій зірки, рідні Алмаза також завжди поруч, приїжджають в гості та на свята.

Наприклад, нещодавно Іванна показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram костюм, який для неї привезла свекруха. У невістки є абсолютно все, що вона захоче, тому жінка вирішила подарувати дійсно дорогоцінний та важливий предмет одягу — традиційну казахську сукню.

Онуфрійчук прийняла її з великою радістю, приміряла та показала, як виглядає. Судячи з усього, Іванна не прийняла Іслам і залишається православною, але культуру чоловіка щиро поважає та демонструє прихильність до неї.

Іванна Онуфрійчук зачарувала мережу образом в казахському костюмі

Не може приховатися від користувачів і ще один нюанс: під час демонстрації того, як сидить на ній нова сукня, Іванна погладила свій живіт та не помітила, як підкреслила його округлість. Аудиторія схиляється до думки, що Онуфрійчук може бути вагітною і ці плітки у зайвий раз отримали підживлення.

До речі, з’явилися вони не на пустому місці, адже минулого року Іванна заявила, що планує вагітність і активно працює над цим з чоловіком. Після цього ведуча жодного разу не говорила про материнство, і тим не менш, мережа впевнена, що своє бажання вона здійснить у найкоротші терміни.

Схожі статті