38-річна Кароль показала, який подарунок завжди з нею: і це не прикраси та брендові речі – не від Балана

Українська співачка Тіна Кароль не любить ділитися з представниками ЗМІ перебігом особистого життя, тому оприлюднює інформацію та цікаві факти лише з її творчості та звичайної буденності.

Цього разу виконавиця похизувалася щирим та теплим подарунком, який в прямому сенсі зігріває не тільки душу. Можна подумати, що така розкішна жінка цінує дорогі прикраси, брендовий одяг, великі букети квітів, але її фан-клубу вдалося переконати в іншому.

Тіна Кароль показала свою найменшу фанатку, яку також звати Тіна
38-річна Кароль показала, який подарунок завжди з нею

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала свої подаровані, достатньо теплі, зв’язані з різноколірних ниток шкарпетки. Зірка позначила акаунт сторінки свого фан-клубу, зазначивши, що ця річ тепер завжди з нею.

38-річна Кароль показала, який подарунок завжди з нею

Варто зауважити, що в Мережі шириться чимало пліток про особисте життя артистки. Зірці приписували не один роман, зокрема з Даном Баланом, коли ті були суддями на “Голосі країни-9”. Проте підтвердити цей факт чи навпаки спростувати ніхто з них так і не наважився.

Далі прихильники почали пліткувати про роман поп-діви з танцівником Дмитром Жуком, що працює з Тіною Кароль в її балеті. Спочатку їх нібито заскочили під час прогулянки Києвом за ручки, а потім до обговорень потрапляли відео з репетицій, де Дмитро тісно взаємодіє зі співачкою. Однак знову ані публічних підтверджень, ані ніяких спростувань не було.

Сама Кароль у своєму блозі показує тільки творчу сторону свого життя та час проведений вдома, наприклад світлини у дзеркалі в домашньому одязі чи урожай, вирощений у власному городі. Артистка активно допомагає ЗСУ, дивує новими музичними роботами та не збирається зупинятися на досягнутому.

Схожі статті