“Це безумовно боляче”: Влад Дарвін зізнався про стосунки з Ані Лорак та розповів про її зраду

Знаменитий український співак та автор багатьох пісень Влад Дарвін вперше розповів про досвід співпраці з Ані Лорак, а також вразив реакцією на її зраду.

Автор багатьох популярних композицій в українському шоу-бізнесі та талановитий виконавець Влад Дарвін дав ексклюзивне інтерв’ю для Аліни Доротюк, в якому вперше розповів про свою співпрацю з Ані Лорак.

Влад Дарвін розповів про стосунки з Ані Лорак

Дочка Ані Лорак пофарбувалась у блонд
Влад Дарвін розповів про досвід співпраці з Ані Лорак

Співак зізнався, що зовсім не очікував зради співачки, а також сильно засмучується через те, як завершилася історія Кароліни в Україні.

“Ми з Ані Лорак співпрацювали у 2014 році. Пісня вийшла у 2016-му. На той момент єдина така серйозна репутаційна прогалина — у неї були самовари, які вона отримала в Кремлі. Але після того вона скасувала усі концерти в Кремлі, вона скасувала усі концерти в Криму, вона призупинила діяльність в Росії і випустила кліп “Мальви”. Ми з нею тоді зустрілися, і я був впевнений, що вона підтримує Україну. Враховуючи її двадцятирічну роботу під прапором України, враховуючи її статус Народної артистки, враховуючи її буковинське коріння, у мене не було підстав вважати, що у вирішальний момент вона не підтримає народ України. Далі ці помилки вже мали якийсь системний характер, я взагалі по-іншому оцінив можливість співпраці з нею, її життєвих пріоритетів. Ось так. Народний артист, це не просто звання, це вияв любові, поваги, шани та довіри народу, до музиканта, до творчої особистості. І це історія в 20 років, ви розумієте? Ані Лорак вона ж з 1994 року професійно працює на сцені. Це довга історія стосунків, і коли вона завершується таким глухим кутом, це безумовно боляче”, – зізнався Влад у розмові з журналісткою Аліною Доротюк.

Схожі статті