Була російської виконавицею, а співає українською: що відомо про життя Віри Брежнєвої зараз – стала патріоткою

До артистки Віри Брежнєвої в Україні ставляться двояко, адже у 2019 році співачка заявила, що вважає себе російською виконавицею. Зараз вона підтримує та допомагає Батьківщині, а ще співає україномовні хіти.

З початком повномасштабної війни, яку безцеремонно розв’язала росія на території України наші зірки показали своє справжнє обличчя. Віра Брежнєва завжди співала мовою сусідів, а також не боялася публічно говорити, що вона російська співачка.

7 грудня 2022 року артистка вперше дала свої концерти у Ризі, Латвії після 24 лютого, де заявила, що вона українка, а далі просто розплакалася. Що це? Майстерна акторська гра чи певне усвідомлення? Деякі сприймають це як “перевзування”, а деякі навпаки стають на захист улюбленої виконавиці.

Проте так чи інакше, бачимо, що співачка не тільки словами демонструє підтримку Україні, а й допомагає рідній країні діями. Разом з дітьми виїхала до Італії, де займалася волонтерством, підтримувала українських біженців, маленьких дітей, волонтерила в пункті гуманітарної допомоги, а також у соціальних мережах публікує все, що відбувається зараз.

Так, зовсім нещодавно презентувала новий україномовний хіт “Такі ми люди”. Жінка зазначила, що глибоко зазирнула в себе за цей рік і сьогодні відчуває себе по-іншому, тому нова пісна є віддзеркаленням цих внутрішніх змін. Хто встиг зневіритися за цей час нагадує, що наша суперсила міститься в нас самих.

Нагадаємо, що низка російських ЗМІ повідомляє, що співачка Вера Брежнєва розлучилася зі своїм чоловіком, відомим продюсером Костянтином Меладзе. Зіркова пара перебувала в офіційному шлюбі майже сім років.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе

Імовірною причиною розпаду союзу вважають позицію чоловіка з приводу війни, адже він залишився працювати на території російської федерації. Сама ж Брежнєва активно продовжує засуджувати всі дії росії проти України, тому відразу покинула сусідню країну, в якій довгий час проживала та розвивалася у творчості.

Схожі статті