Злата Огнєвіч по черзі втрачає всіх залицяльників: спочатку одружився Хветкевич, а тепер і Свечкоренко

Роман Свечкоренко став доволі відомим психологом та блогером задовго до участі у найромантичнішому шоу країни "Хлостячка", де він боровся за серце та прихильність відомої співачки Злати Огнєвіч.

Роман вже кілька років активно веде власний блог, і якщо спочатку чоловік виступав як експерт та професійний психолог, то в останній рік він став більш особистим. Тому що змінився сам Роман і вирішив, що вже час знайомити його аудиторію з собою, як з людиною, а не лише як з психологом, який може доступно пояснити різні явища людської поведінки.

Роман Свечкоренко

Та на “Холостячці” Свечкоренко з’явився не як психолог, а як чоловік, який хоче зустріти своє кохання, адже Рома вже має досвід сімейного життя, виховання доньки, та, навіть розлучення. Тому, холостякувати йому вже трохи набридло, і чоловік наважився на зміни. Саме через це бажання він погодився стати учасником проєкту та відшукати своє щастя.

Та насправді зі Златою у нього все складалось не найкращим чином, спочатку між ними пробігла іскра, а згодом співачка дізналась, що Рома все ще знаходиться в процесі розлучення. Тому, Роману довелося покинути проєкт, але він повернувся на фінал та все одно не підкорив до кінця Злату. Так і закінчилась їхня романтична історія.

Пройшов деякий час і у своїй блогерській тусовці Рома познайомився з молодою блогеркою Лєрою, з якою він швидко знайшов спільну мову та закохався в неї. Після кількох зустрічей вони почали ближче спілкуватися. А ще через деякий час стали парою.

Минулого року Свечкоренко романтично зробив Лєрі пропозицію руки та серця на сцені театру, це було неймовірно і звісно, дівчина погодилась. Та з того моменту вже пройшло багато часу і тепер Роман розповів, коли вони з нареченою планують весілля. Молодята хочуть святкувати у серпні.

Сторіс Роми

Цю новину Рома розповів в соціальній мережі instagram, де його про це часто запитують підписники.

Схожі статті