Остапчук вперше прокоментував нові стосунки з 22-річною Катериною Полтавською: “Модель батько і донька”

Відомий український телеведучий Володимир Остапчука заговорив про різницю у віці через декілька місяців після того, як стало відомо про його шлюб з молодою моделлю.

Новина про розлучення Володимира Остапчука та його другої дружини Христини Горняк була дійсно вражаючою, адже здавалося, що у подружжя абсолютна ідилія в стосунках. Пара намагалася усіма можливими способами уникнути скандалу, а тому не поширювалася про реальні причини прийнятого рішення.

Христина Горняк та Володимир Остапчук
Володимир Остапчук вперше прокоментував нові стосунки з 22-річною Катериною

Напроти і Христина, і Володимир тривалий час тримали у таємниці своє розставання, а згодом дали зрозуміти, що ніякої додаткової інформації не будуть надавати.

Володимир Остапчук вперше прокоментував нові стосунки з 22-річною Катериною

І вже вдруге телеведучий здивував своїх фанатів швидкими стосунками з іншою після здавалося б болючого розлучення. Незабаром стало відомо, що Остапчук почав зустрічатися з 22-річною моделлю Катериною Полтавською.

Нова дівчина Остапчука шукає йому працівників
Володимир Остапчук вперше прокоментував нові стосунки з 22-річною Катериною

Пара незабаром з’їхалася, а згодом в мережі взагалі з’явилися новини про те, що шоумен імовірно знову одружився. Спільним контентом при цьому молоді люди не діляться, і намагаються не привертати увагу. Тим не менш, нещодавно Володимир вперше публічно заговорив про різницю у стосунках і те, як вона впливає на особисте життя пари.

Володимир Остапчук вперше прокоментував нові стосунки з 22-річною Катериною

Одна з користувачок одразу ж поділилася своїм досвідом. Жінка зізналася, що почала відчувати себе підопічною у взаєминах, і це негативно відображалася на шлюбному житті взагалом. Натомість Володимир заявив, що необхідно уникати моделі стосунків батька та дочки.

Ба більше, телеведучий незабаром хоче поспілкуватися з зірковими гостями та глядачами в одному із закладів Києва і вже активно запрошує українців купляти квитки.

Нагадуємо, що перше розлучення Володимира Остапчука було ледь не найскандальнішим в історії українського шоу-бізнесу. Після того, як телеведучий об’явив про своє розставання з Оленою Войченко, жінка заявила, що він їй безперервно зраджував, покинув своїх дітей та згадав про них лише згодом, обманув її, коли попросив тримати їхнє розставання у секреті, а також має психологічні проблеми. До речі, не так давно Володимир зізнався, що почав відвідувати психолога та працювати над собою.

Схожі статті