Був зіркою “Файна Юкрайна” і дружив з Сергієм Притулою: куди зник з України Андрій Молочний

Чи легко кинути свою батьківщину й поїхати заробляти гроші в іншу країну? Для когось, можливо, це неприпустимо, але не для гумориста Андрія Молочного.

Бути патріотом дано не кожному. Є ті, хто готовий залишити рідну країну за найкращої можливості, а є ті, хто з нею до останнього. Чимало представників шоу-бізнесу, які отримали популярність за допомогою українських глядачів та українського медіапростору, без жодних докорів сумління закривають очі на цей факт та виїжджають до росії. Так сталося і з актором шоу “Файна Юкрайна” Андрієм Молочним.

Як все починалось

Хто не знає культове шоу “Файна Юкрайна”, яке не один рік транслювалось в ефірі Нового каналу? Образи прибиральниць з Верховної ради, Антона і Марічки, продюсера Валентина та багатьох інших стали рідними та близькими мільйонам українських глядачів. Успіхом “Файна Юкрайна” завдячує колоритним акторам — Сергію Притулі та Андрію Молочному. Саме їхня акторська гра змогла настільки оживити вищезазначені образи.

Сергій Притула та Андрій Молочний в образах прибиральниць з Верховної Ради

Здавалося б, що популярність проекту мала б заохотити продюсерів та сценаристів до створення нових шоу із Молочним та Притулою. Втім, цьому не судилося стати.

У 2014 році Андрій Молочний покинув рідну Україну та переїхав до москви. Чому рідну? А все тому, що чоловік родом з Коростеня, що на Житомирщині. Саме тоді він вирішив розважати не українських глядачів, а російських. Гуморист брав участь у багатьох проектах (наприклад, “Comedy Club”), де глузував з української мови, культури та менталітету людей.

Примітно, що під час зйомок “Файни Юкрайни”, він спілкувався українською.А що зараз?Після 24 лютого позиція чоловіка не дуже змінилась. Він, як і раніше, не підтримує Україну, й поширює антипатріотично позицію. Також він продовжує розважати російський бомонд своїми жартами. Однак наразі він не користується такою популярністю, як декілька років тому. На своїй сторінці в Instagram він публікує свою точку зору стосовно різних питань, за що періодично отримує хвилю хейту. Як виявилось, це єдина мережа, де він дає про себе знати.

Схожі статті