Мішина вразила відповіддю про чоловіка, який зʼявився у її житті після розставання з Еллертом: “Чому ні?”

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина відповіла на питання щодо симпатії до інших чоловіків. Чи з'явився у житті зірки красень, який викликає у неї подібні емоції?

Востаннє Ксенія Мішина знаходилася в серйозних стосунках 2 роки тому. Її розтавання з Олександром Еллертом було досить непростим, особливо тому, що за ним спостерігала уся країна.

Ксенія Мішина запалила в обіймах відомого чоловіка
Ксенія Мішина розповіла про симпатію до інших чоловіків

Тривалий час шанувальники вірили, що все ж таки пара порозуміється і знову буде разом. Але насправді все вийшло зовсім інакше. Спочатку молоді люди намагалися порозумітися і навіть підтримували зв’язок, але з часом прийняли рішення повністю обірвати спілкування.

Ксенія Мішина розповіла про симпатію до інших чоловіків

Нещодавно зірка дала ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому вперше розповіла, що насправді відбулося між ними в Буковелі. Так, Ксенія заявила, що він знищував її морально. Говорити про стосунки з Олександром вона більше не хоче, адже усе, що могла розповіла аудиторії. Мовляв, обговорювати просто немає чого. Тим не менш, рік тому Ксенія просила у своїх підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram більше ніколи не асоціювати її з колишнім партнером.

Ксенія Мішина розповіла про симпатію до інших чоловіків

Гуморист нещодавно також був незадоволеним тим, що підписники не полишають теми його розставання з актрисою, і дав зрозуміти, що йому це неприємно. Натомість, Слава поцікавився у Ксенії, чи є чоловіки, яким вона симпатизує. Журналіст також наголосив, що мова йде саме про сильну симпатію.

Акторка зізналася, що спілкується одразу з декількома чоловіками, до яких відчуває дану емоцію. Коли ж ведучий здивувався, Ксенія спросила в нього: “А чому ні?”.

Нагадуємо, що не так давно акторка вперше розповіла про те, що батько її сина Платона вирішив налагодити зв’язок зі спадкоємцем. Чоловік заявив про своє бажання інтегруватися в життя хлопчика, але згодом Ксенія зрозуміла, що він має абсолютно інші наміри. Мовляв, син йому насправді не був потрібним. Платон також зрозумів, що коїться щось неладне і прийняв рішення не продовжувати спілкування з батьком. Ксенія в свою чергу заявляє, що буде робити усе необхідне, щоб її спадкоємець не мав у зв’язку з цим травми.

Схожі статті