Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт різко відреагував на звинувачення Ксенії Мішиної: кохання пройшло

Відомий український гуморист Олександр Еллерт вперше відреагував на слова Ксенії Мішиної про те, що він погано до неї стався. Усі деталі в статті.

Як відомо, остання зустріч Ксенії Мішиної та її колишнього обранця Олександра Еллерта відбулася після початку повномасштабної війни, у лютому. Зірки провели декілька днів разом у Буковелі, про що одразу стало відомо пресі.

Ксенія Мішина вперше розповіла, чому викреслила Еллерта з життя
Олександр Еллерт різко відреагував на звинувачення Ксенії Мішиної

Шанувальники сподівалися, що мова йде про примирення між екс-партнерами. Але натомість Ксенія попросила своїх підписників більше ніколи не асоціювати її з гумористом. Олександр же всупереч своїм словам про наміри повернути кохану покинув абсолютно все та емігрував до Сполучених Штатів Америки.При цьому серйозність намірів щодо переїзду шанувальники коміка одразу не зрозуміли. Минали місяці, і лише тоді користувачам мережі стало ясно — Олександр не збирається повертатися в Україну.

Олександр Еллерт різко відреагував на звинувачення Ксенії Мішиної

Майже рік зірки не обговорювали свої стосунки публічно. Але нещодавно Ксенія дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому все ж таки зробила маленький коментар стосовно Олександра. Зокрема вона заявила Славі Дьоміну, що в Буковелі він її “знищував морально”.

Олександр Еллерт різко відреагував на звинувачення Ксенії Мішиної

Так як акторка дозволила собі дещо розповісти про стосунки з Олександром, він натомість також зробив заяву на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Хтось з підписників поцікавився ставленням Еллерта до сказаного. Зокрема, прозвучала думка, що акторка створює колишньому бойфренд погану репутацію. Натомість Олександр заявив, що у Мішиної всі аб’юзери.

Нагадуємо, про розставання пари стало відомо позаминулого року влітку. До фактичного повідомлення щодо прийнятого рішення в пресі декілька місяців ходили чутки, що пара дійсно вже не разом. Однак, історія одразу не завершилася, і зірки продовжували спілкуватися і навіть намагалися відновити взаємини. Але за півроку з цього нічого не вийшло, а після поїздки до Карпат Мішина прийняла остаточне рішення щодо Олександра. Зараз знаменитості не спілкуються, але Ксенія зазначила, що отримала декілька повідомлень від екс-коханого.

Схожі статті