Наслідує батька і не показує себе: що відомо про єдиного сина повелителя всіх вовчиць Олега Винника

Життя народного улюбленця, повелителя всіх вовчиць Олега Винника сповнене великих таємниць та загадок. Проте це ще більше додало вогню до цікавості його персони та родини. Що відомо про єдиного спадкоємця зірки?

З початком повномасштабної війни, яку розпочала росія на території рідної Батьківщини змінила багатьох зірок українського шоу-бізнесу. Хтось відчайдушно бореться на інформаційному фронті у власних соціальних мережах, а хтось покинув країну й більше не з’являється. Герой нашої статті не виключення.

Улюбленець мільйонів не показується на інформаційному просторі, не публікує ніяких світлин та не виходить на зв’язок зі своїми прихильниками, чим ще більше додає цікавості та незрозумілості до всього, що відбувається. Колеги та друзі почали трішки прояснювати ситуацію, мовляв, у чоловіка серйозні проблеми зі здоров’ям, тому творчу діяльність вирішено призупинити. Музичний виконавець знаходиться в Німеччині на лікуванні.

Стало відомо, як почувається Олег Винник
Олег Винник

Цікаво й те, що останні дописи, які були присвячені темі воєнних дій в Україні, Винник вирішив видалити, а залишив лише аватарку про заклик зупинити все те, що відбувається. Коли Винник вирішить знову показатися публіці – залишається великим та відкритим питанням. Проте, перебуваючи далеко від України, допомагає ЗСУ зі свого створеного благодійного фонду “Вовчиця”.

Що відомо про єдиного спадкоємця Олега Винника?

Не тільки таємниче зникнення кумира цікавить українців, а й деталі його особистого життя, з якого відомо не так багато, як хотілося. Він до останнього приховував свого єдиного сина, якого згадав лише одного разу у 2005 році, коли власне ім’я було не таким популярним.

Архівні світлини дружини Таюне та їхнього сина Юліана

Єдиного спадкоємця зірки звуть Юліан. Він живе в Німеччині, як і зірковий татусь. Професійно займається плаванням та навчається в університеті. З 2016 року завзято тренується у басейні спортивного клубу, який відвідує, бере участь в різних Олімпіадах по даному напрямку та займає призові місця.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.