Катя Осадча, Соломія Вітвіцька, Юрій Горбунов і Сергій Притула після розлучень спілкуються з колишніми: як так

Багато людей спочатку закохуються одне в одного баз пам'яті, будують стосунки, родини, але згодом щось йде не так. І це необов'язково скандали чи зради. Люди просто можуть припинити розуміти одне одного й розходяться мирно.

Дуже шкода, що у нашому суспільстві й досі немає культури розставання і здорових стосунків. Так, зараз велика кількість людей прагне мати адекватні відносини, які будуть дарувати спокій, впевненість у завтрашньому дні та відчуття захисту, надійності. Але врешті-решт, поки таких людей малий відсоток, а от інші продовжують перебувати у не здорових стосунках та бояться піти.

Звичайно, що ідеально не буде ніколи, адже ми всі люди і за своєю натурою не можемо бути ідеальними й це правда. Але ми можемо працювати над собою, контролювати свої думки, дії, почуття та слова. Та не всі розуміють це, тому погані стосунки існують роками. Але серед зірок є й приклали здорового розставання.

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов

Наприклад, нікого вже не здивує новина, що Юра Горбунов періодично спілкується з колишньою дружиною і це попри те, що спільних дітей у пари немає. Але за словами Горбунова, вони не чужі одне для одного, тому мають повне право знати як і хто живе зараз. Бо це нормально, мати гарні стосунки з близькою для тебе людиною.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

Так само вважає й Соломія Вітвіцька, адже після розлучення жінка також підтримує зв’язок з екс-чоловіком. У пари також немає спільних дітей, але вони багато років прожили разом, тому знали чим живе колишній партнер по життю в їхньому розумінні абсолютно нормально.

Сергій Притула
Сергій Притула

Сергій Притула також будучи одруженим має гарні стосунки зі своєю колишньою дружиною, адже у них є спільний син. І хлопець має переймати адекватний приклад стосунків, аби у майбутньому він сам міг побудувати гарні стосунки та родину. Для дитини важливо відчувати батька та мати на одному рівні після їхнього розходу.

Катерина Осадча
Катерина Осадча

У телеведучої Катерини Осадчої теж є спільний син з колишнім чоловіком. І хоча Ілля вже дорослий та навчається в університеті, він потребує уваги обох батьків. Саме тому Катерина маж гарні, дружні стосунки зі своїм першим чоловіком, сімейне життя з яким, не склалося.

Схожі статті