Оксана Білозір розлучилася з чоловіком Недзельським після 32 років шлюбу: друг Винника став самотнім вовком

Відома українська співачка Оксана Білозір повідомила, що вона розлучилася зі своїм чоловіком Романом Недзельським минулого року. Усі деталі в статті.

Велика кількість зіркових пар після початку повномасштабної війни в Україні приголомшила своїх шанувальників новиною про розлучення. Кризові ситуації, тривалі розлуки, різні погляди, а також фінансові негаразди — усе це негативно впливає на шлюб, а у випадку, коли у ньому є тріщина, повністю знищує подібні союзи.

Деякі зірки одразу розповідають про прийняте рішення розстатися, деякі чекають більш слушної нагоди, аби поговорити з журналістами та зробити офіційну заяву. Наприклад, нещодавно Роман Недзельський зізнався Ростиславу Калацинському, що був покинутий дружиною Оксаною Білозір.

Оксана Білозір та Роман Недзельський розлучилися

Оксана Білозір та Роман Недзельський розлучилися

Так, в ексклюзивному інтерв’ю журналісту колишній чоловік Оксани Білозір вперше зізнався, що отримав повістку до суду, навіть не знаючи про те, що дружина хотіла з ним розлучитися. Саме таким чином вона вирішила покласти край їхнім стосункам. Втім, причину розладу він не розкрив, вирішивши залишити це в таємниці, а отже проблема все ж таки була.

Оксана Білозір та Роман Недзельський розлучилися

“Ми прожили майже тридцять три роки. Оксана подала на розлучення. Я не прийшов три рази до суду і нас автоматично розлучили і все. Я був проти цього, але Оксана подала. Тому сьогодні ми офіційно не є чоловіком і дружиною”

При цьому чоловік зізнається, що він далеко не єдиний воїн, який на передовій зіштовхується з новиною, що в нього більше немає родини.

Нагадуємо, що після 24 лютого Роман Недзельський рушив захищати Україну, а також регулярно з’являвся в інформаційному просторі у зв’язку з повісткою про Олега Винника. Повелитель мовчить передавав Роману автомобілі. Передача здебільшого ставалося на території Польщі біля українського кордону.

Також нещодавно Недзельський розповів про стан здоров’я Олега Винника на тлі чуток про онкологію. Зокрема, він зізнався, що артист почувається добре і налаштований позитивно.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.