“Звичайний лицемір”: хто з українських зірок недолюблює Євгена Клопотенка – Ектор, Есхакзай, Катерина Велика

Один із найпопулярніших кулінарів сучасності в Україні Євген Клопотенко має свою компанію колег, з якими у поганих відносинах. Чому зірки недолюблюють знаменитого шефа?

Справжній успіх в улюбленій справі герой нашого матеріалу зміг отримати завдяки такій бажаній перемозі в 5 сезоні проєкту “МастерШеф”. З тієї пори можна вважати епоху розквіту у його кар’єрі.

Проте не все так безхмарно, як здається, адже у своєму колі має чимало знаменитостей, які вважають його лицемірним та публічно демонструють неприязнь до його персони.

Конфлікт з Ектором Хіменес-Браво

Євген Клопотенко відверто зізнався, що його заблокував суддя кулінарного проєкту в соціальній мережі Instagram, проте причину чому Ектор це зробив наразі невідомо.

Ектор Хімене-Браво розповів, що зробив би в останній день свого життя
Ектор Хімене-Браво заблокував Євгена Клопотенка в Instagram

Сам Євген розцінює це, як свою перемогу та успіх. Тому, скоріше за все, за цей інцидент переживати не став. Цікаво, що на кулінарний проєкт чоловік прагнув потрапити ще в першому сезоні, але не пройшов навіть передкастинг.

Конфлікт з Раміною Есхакзай

Нещодавно у своєму Instagram-блозі Євген Клопотенко поділився цікавими подробицями. Виявляється, що стосунки похитнулися ще й з відомою інтерв’юеркою, відеоблогером Раміною Есхакзай.

Раміна Есхакзай поскаржилася на прийом українців у Європі
Раміна Есхакзай розповіла про конфлікт з кулінаром

В Insta-stories кулінар опублікував статтю з друкованого видання, де Раміна публічно висловилася, чому не прагне взяти інтерв’ю в Євгена. За словами дівчини, для неї він “Звичайний лицемір”, тому не хоче поспілкуватися із шеф-кухарем для своїх журналістських матеріалів.

Стаття про конфлікт між Раміною та Євгеном

Все почалося з того моменту, коли Клопотенко принизив її за інтерв’ю з ексрадником Президента Олексієм Арестовичем, російським юристом Марком Фейгіним та музичною виконавицею Світланою Лободою. Тому, тепер поведінка Раміної цілком зрозуміла.

Конфлікт з Катериною Великою

Учасниця та фіналістка 5 сезону “МастерШеф” досить довго та болісно переживала власну поразку в шоу. Для неї це стало справжнім потрясінням, що переможцем опинився саме Євген.

Катерина Велика показала своє найкоротше вбрання
Катерина Велика розповіла, які були непорозуміння з Євгеном Клопотенком

Насправді жінка зізналася, що конфлікту між колегами не було, просто їм досить важко миритися та перебувати разом на одній кухні. Вони два лідери, тому зі слів самої Катерини, Клопотенко переймався, що Велика виявиться краща за нього, адже вона має все: крутішу машину, бізнес й більшу любов глядачів.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.