Прощання з легендою світу моди: модний дизайнер одягу Валентин Юдашкін помер на 59-му році життя

Прізвище Юдашкін, само по собі звучить як бренд, який є відомим по всьому світові. Оскільки його засновником був відомий модельєр Валентин Юдашкін. І на жаль, сьогодні, 2-го равні 2023 року його не стало.

Наряди від Валентина Юдашкіна впізнати не складно, оскільки ці речі мають певний стиль та характер, який може проявити у нарядах далеко не кожний дизайнер. Саме в умінні внести певний сенс в одяг, Юдашкін став справжньою легендою у своїй справі. Валентин Юдашкін народився у маленькому селищі у московській області, і це на завадило йому стати світовою легендою. Закінчив 1986 року індустріальний технікум, а наступного року вже створив свою першу колекцію.

Валентин Юдашкін

А от  починав він з великим розмахом у Парижі. Саме з цього показу зі 150 моделями й почався творчий шлях Валентина. І крізь роки прізвище Юдашкін змушувало тремтіти все всередині, оскільки він має статус, талант і неймовірну повагу.

Валентин був найулюбленіший модельєр зірок, та для декого Валентин був справжнім другом. Наприклад, Примадонна Алла Пугачова всім своїм великим серцем любила Юдашкіна і вважала його близькою людиною. Навіть в останній рік попри різні політичні погляди вони спілкувалися.

Причина смерті Валентина Юдашкіна

У 2021 році Валентин Юдашкін вперше розповів публіці, що у нього онкологія, хоча виявлена ​​вона у нього була у 2016 році. У нього знайшли пухлину на нирці, де вже утворилися метастази. Попри важку хворобу, модельєр продовжував завзято працювати та створювати шедевральні колекції одягу.

Валентин Юдашкін помер
Валентин Юдашкін помер

А от про смерть модельєра сьогодні повідомила його дружина, і ця новина вмить розлетілась мережею. На жаль, онкологія нікого не щадить та не обирає своїх жертв через певні чинники, заслуги чи вік. Сьогодні світ втратив легенду модних тенденцій з витонченим смаком та особистим, вибагливим поглядом на тренди.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.