Кохання чи приворот: після новини про розлучення вийшла вся правда про знайомство Камалії і Захура

Найбагатша співачка України Камалія декілька тижнів тому повідомила про розлучення зі своїм чоловіком, з яким вона прожила в шлюбі щонайменше 20 років.

Кохання знаменитої української виконавиці Камалії та пакистано-британського мільярдера Мохаммада Захура здавалося вічним і по істині надійним. Однак на шанувальників пари очікувало велике розчарування.

Вся справа в тому, що зіркове подружжя не змогло пройти випробування війною і прийняло рішення про розлучення.

Вийшла вся правда про знайомство Камалії і Захура

Криза у стосунках розпочалася після переїзду пари до падчерки Камалії Тані. Між жінками розгорівся конфлікт на політичному підґрунті. Камалія дозволяла собі некоректні висловлювання на адресу росіян через повномасштабну війну, а матір Тані виявилася росіянкою, що і стало причиною конфлікту.

Мохаммад прийняв сторону своєї дочки, що неймовірно розчарувало артистку. Камалія зібрала свої речі та рушила додому в Київ, де понині живе з матір’ю. Дочки пари Арабелла та Мірабелла залишилися з батьком. Після інтерв’ю, завдяки якому преса помітила зміну у стосунках пари, їй довелося зізнатися, що вони більше не разом, однак будуть продовжувати виховувати дітей, а тому активно спілкуються і зустрічаються.

Як виглядає Таня Захур
Вийшла вся правда про знайомство Камалії і Захура

Як же розпочинався цей роман? Камалія ніколи не приховувала того, як саме все відбувалося. Співачка виступала для на заході для світської спільноти. Здебільшого були присутні бізнесмени, підприємці та аристократія. На даному заході мільярдер і побачив артистку, яка полонила його серце, а пізніше запропонував її виступити на його дні народженні. Кохання було стрімким і одразу ж переросло у стосунки.

Так як Камалія не хотіла заміж і намагалася уникнути шлюбу, одружився на ній бізнесмен обманом. Чоловік запросив її подорож в Пакистан на весілля до своїх друзів. Коли ж молоді люди приїхали на місце торжества, стало зрозуміло, що весілля було влаштовано для співачки, яка прийняла пропозицію і стала дружиною бізнесмена. Тим часом родина підприємця навіть не здогадувалися, що він розлучився зі своєю попередньою дружиною та побрався з українською артисткою. Така секретність від батьків пояснювалася їхніми традиційними поглядами та любов’ю до невістки.

Схожі статті