Майже єдиний, хто не хейтить Влада Яму: Сергій Танчинець з гурту “Без Обмежень” підтримав хореографа

Співак, фронтмен та продюсер відомого гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець висловився щодо виїзду за кордон хореографа Влада Ями. Він не засуджує чоловіка у такому вчинку.

Війна назавжди змінила звичну буденність нашого народу. Кожен на своєму місці допомагає наблизити нашу країну до бажаної перемоги. Проте Влад Яма вирішив втекти з України, як тільки це було можливим.

Сергій Танчинець підтримав хореографа

Фронтмен гурту “Без Обмежень” Сергій Танчинець в інтерв’ю для телеведучого Слави Дьоміна розповів, як ставиться до рішення покинути країну таких особистостей, як: Влада Ями, Дмитра Ступки та інших на початку війни. Він стверджує, що не засуджує танцівника й не хейтить за це.

“Це його життя. Нести за нього відповідальність він буде сам. Вони зробили такий вибір. Влад Яма виїхав раніше. Я не хейтив і не буду їх хейтити. Якщо в них буде робота, вони, напевно, повернуться. Але я не уявляю, як можна не повернутися”, – зазначив Танчинець.

Сергій Танчинець не засуджує Влада Яму за рішення виїхати з України

Він загалом додав, що не висловлює свою неповагу до тих артистів, хто виїхав до війни чи тільки на її початку, але не поділяє позиції втечі вже безпосередньо в періоді воєнних дій, які тривають вже понад рік.

Нагадаємо, що суддя багатьох танцювальних проєктів Влад Яма виїхав на початку війни, коли не було на це заборони. Зараз танцівник живе в США з сім’єю, проводить благодійні майстер-класи та допомагає Україні. Проте від невдоволення українців це його не рятує. Нові дописи в соціальних мережах стають тільки гучними приводами для скандальних розмов.

Нещодавно після важких подій в Умані, хореограф висловив свою підтримку жителям міста, прикріпивши світлину з архіву, яка не має до теми ніякого відношення. Але знайшлися й ті, хто став на захист зірки, адже той продовжує допомагати нашій країні далі.

Схожі статті