Віталій Козловський зізнався, чи справжні стосунки вирували з Раміною Есхакзай – був піар або щире кохання?

Нашумілу пару українського шоу-бізнесу Віталія Козловського та Раміни Есхакзай запідозрили в піарі та нещирості їхніх почуттів. Співак розповів, чи відповідає це дійсності.

Про свій розрив стосунків знаменитості повідомили у 2017 році. Весь цей час вони не спілкувалися, втім, Раміна намагається стежити за творчістю артиста та навіть підтримувати його, коли той презентує нові треки.

Віталій Козловський та Раміна Есхакзай
Віталій Козловський та Раміна Есхакзай

Про роман колишніх заговорили ще в далекому 2015 році. Пара активно ділилася з підписниками спільними романтичним світлинами. Козловський навіть освідчився Есхакзай у березні 2017-го року. І все нічого, аби не розпад кохання, який спіткав їх далі. А потім ще цікавіше, адже з’ясувалося, що цей роман був грою, фейком для всієї публіки. Чи насправді все було так?

Віталій Козловський зізнався, чи справжні стосунки вирували з Раміною Есхакзай

Крапку в цій історії й нарешті прояснити всю ситуацію був рішуче налаштований телеведучий Слава Дьомін. У новому випуску “Слава +” він запитав у Козловського, чи було це насправді піаром. Козловський зізнався, він навмисне колись сказав, що все було фейком, але, як виявилося, там вирували щирі почуття, з коханням та спільними планами на майбутнє.

“А хочеш я тобі скажу, чому я сказав, що це був піар? Тому що, я хочу поставити крапку з цією людиною. Я не хочу, щоб ми асоціювалися одне з одним, тому що для неї це по сьогоднішній день біль. Вона хоче бути незалежною журналісткою. І вона в принципі вже все зробила для того, щоб бути дійсно крутою бабою, яка робить класі відео з передової, класні інтерв’ю з відомими особистостями. Ні, це не був піар. Я просто поставив крапку в цій історії, щоб ніколи не писали в пресі “Колишня Віталія Козловського”, – розповів співак.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.